Κοσμος

Μπερνάρ Ταπί: Έπεσε θύμα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι του

Κουκουλοφόροι έδεσαν τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του και τους χτύπησαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γάλλος επιχειρηματίας, Μπερνάρ Ταπί (φωτογραφία αρχείου)
Ο Γάλλος επιχειρηματίας, Μπερνάρ Ταπί (φωτογραφία αρχείου) © ΕPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Μπερνάρ Ταπί: Επίθεση μέσα στο σπίτι του από κουκουλοφόρους δέχθηκε ο επιχειρηματίας και η σύζυγός τους - Τους έδεσαν και τους χτύπησαν.

Άγρια επίθεση από τέσσερα άτομα που μπήκαν στο σπίτι τους με σκοπό - όπως φαίνεται- τη ληστεία δέχθηκαν ο επιχειρηματίας, Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του.

Κουκουλοφόροι ντυμένοι στα μαύρα, εισέβαλλαν στο σπίτι του ζευγαριού που βρίσκεται στην περιοχή του Κομπ Λα Βιλ, στην περιοχή του Παρισιού, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, την ώρα που κοιμούνταν, τους έδεσαν με καλώδια και τους χτύπησαν.

Η εισαγγελέας του Μελάν Μπεατρίς Αντζελεγί, διευκρίνισε στο AFP ότι οι δράστες χτύπησαν τον 78χρονο επιχειρηματία με ένα γκλομπ στο κεφάλι, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και σύζυγός του δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Η σύζυγος του Ταπί, η οποία δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και πήγε σε ένα γειτονικό σπίτι απ’ όπου ειδοποίησε την αστυνομία, σύμφωνα με την πηγή που έχει γνώση της έρευνας. Οι δράστες πρόλαβαν να φύγουν, έχοντας καταφέρει να αρπάξουν κοσμήματα. 

Σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκαν στο πρόσωπο του ζεύγους
Σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκαν στο πρόσωπο του ζεύγους © Youtube / BERCRIMES

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατάφεραν να μην γίνουν αντιληπτοί από τους φύλακες και να μπουν από παράθυρο στον πρώτο όροφο του αρχοντικού. Ο Γκάι Τζέφρι, δήμαρχος του Κομπ Λα Βιλ δήλωσε πως η κυρία Ταπί ήταν αυτή που σήμανε το συναγερμό όταν κατάφερε να λυθεί. Και πρόσθεσε: «Οι επιδρομείς την τράβηξαν από τα μαλλιά επειδή ήθελαν να μάθουν πού ήταν ο θησαυρός. Φυσικά, όμως, δεν υπήρχε θησαυρός και το γεγονός ότι δεν βρήκαν τίποτα, τους έκανε ακόμη πιο βίαιους».

Σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του Μπερνάρ Ταπί
Σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του Μπερνάρ Ταπί © Youtube / BERCRIMES

Η 70χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Να σημειωθεί ότι ο Μπερνάρ Ταπί νοσεί από καρκίνο στο στομάχι και τον οισοφάγο.

«Ο παππούς μας αρνήθηκε να πάει (στο νοσοκομείο), έμεινε στο σπίτι του. Είναι εντάξει, πολύ κουρασμένος», δήλωσε ο εγγονός του επιχειρηματία, Ροντόλφ Ταπί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ