Μέριλιν Μάνσον: Η δισκογραφική του διέκοψε τη συνεργασία τους
Κατηγορείται για πέντε βιασμούς
Η δισκογραφική εταιρεία, που συνεργάζεται με τον Μέριλιν Μάνσον, διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του μετά τις καταγγελίες για βιασμό πέντε γυναικών.
Την προώθηση του τελευταίου άλμπουμ του Μέριλιν Μάνσον αποφάσισε να σταματήσει η δισκογραφική εταιρεία του, η Loma Vista Recordings.
Η ίδια η δισκογραφική ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι στον απόηχο των «δυσάρεστων ισχυρισμών» από την Γουντ και από άλλες γυναίκες η εταιρεία θα προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια.
Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός τραγουδιστής κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση από πέντε γυναίκες, μεταξύ άλλων την Αμερικανίδα ηθοποιό, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, που υποστηρίζει ότι υπέστη «φρικτές κακοποιήσεις για χρόνια».
Η 33χρονη Γουντ, η οποία είχε σχέση με τον 52χρονο Μάνσον περίπου από το 2007 και το 2010 αρραβωνιάστηκαν αλλά πολύ σύντομα χώρισαν, διατύπωσε τις κατηγορίες αυτές στον λογαριασμό της στο Instagram, σχεδόν ταυτόχρονα με άλλες τέσσερις γυναίκες. «Το όνομα αυτού που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με αποπλανά όταν ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά επί χρόνια. Υπέστην πλύση εγκεφάλου και με χειραγώγησε ώστε να υποταχθώ», έγραψε η Γουντ.
Το 2018, η ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της σειράς Westworld, είχε καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων, περιγράφοντας τον Γολγοθά που βίωσε ως θύμα ψυχολογικής και σωματικής βίας. Στο Κογκρέσο, είχε πει ότι είχε βιαστεί επανειλημμένως.
Σε ανάρτησή του στο Instagram ο ίδιος ο τραγουδιστής έγραψε ότι οι ερωτικές του σχέσεις υπήρξαν πάντα συναινετικές. «Οι ιδιωτικές μου σχέσεις υπήρξαν ανέκαθεν συναινετικές με συντρόφους που είχαν την ίδια νοοτροπία με εμένα. Ανεξαρτήτως από το πώς και γιατί άλλες επιλέγουν τώρα να παρουσιάσουν στρεβλά το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια, έγραψε ο Μάνσον.
Παράλληλα, άλλες τέσσερις γυναίκες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι είχαν ερωτική σχέση με τον τραγουδιστή, τον κατηγόρησαν για χειραγώγηση, παρενόχληση, κακοποίηση και απειλές. Η μία εξ αυτών, η σχέση της οποίας ξεκίνησε το 2015, κατήγγειλε επίσης περιστατικά βιασμών. Οι γυναίκες, που κατέθεσαν τις μαρτυρίες τους, πολλές εκ των οποίων είναι πρώην θαυμάστριες του 52χρονου σήμερα Μέριλιν Μάνσον, περιγράφουν μια προσωπικότητα σαγηνευτική, που μπορούσε να χειραγωγήσει τον άλλο, ικανή να τις απειλήσει με θάνατο ή να τις αναγκάσει να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Κάποια από τα φερόμενα θύματα υποστηρίζουν ότι υποφέρουν πλέον από μετα-τραυματικό στρες.
«Δεν θέλω να ζω πλέον με τον φόβο των αντιποίνων, του διασυρμού και του εκβιασμού», έγραψε η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.