Κοσμος

Τραμπ: Το 47% τον θεωρεί ως έναν εκ των χειρότερων προέδρων

Το ποσοστό δημοτικότητας του Τραμπ ανέρχεται στο 38%

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ
O Ντόναλντ Τραμπ © EPA/KEVIN DIETSCH

Το 47% των συμμετεχόντων δημοσκόπησης στις ΗΠΑ, απάντησε πως ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται ως ένας από τους χειρότερους Προέδρους.

Δημοσκόπηση σχετικά με την περίοδο προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ διενήργησε ο ραδιοφωνικός σταθμός NPR στις ΗΠΑ, με το 47% των συμμετεχόντων να τον θεωρεί ως έναν εκ των χειρότερων προέδρων, που έχει αναλάβει καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 16% εξέφρασε αντίθετη άποψη και υποστήριξε ότι ο Τραμπ θα έχει τη φήμη ενός εκ των καλύτερων πολιτικών στις ΗΠΑ.

Βέβαια, καταγράφηκαν και άλλες απαντήσεις, με το 13% των ερωτηθέντων να δηλώνει πως η Προεδρία του Τραμπ ήταν «χειρότερη από τον μέσο όρο», το 11% απάντησε «καλύτερη από τον μέσο όρο» και το 2% εξέφρασε αβεβαιότητα.

Στο σύνολό της, το ποσοστό δημοτικότητας του Τραμπ ανέρχεται στο 38% και είναι ένα από τα χαμηλότερα που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του.

Να σημειωθεί πως η έρευνα έγινε από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.173 ανθρώπων και το όριο του στατιστικού σφάλματος φτάνει το 3,5%, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Marist.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ