Εισβολή στο Καπιτώλιο: Τέταρτος βουλευτής θετικός στον κορωνοϊό
Άτομα με και χωρίς μάσκα βρίσκονταν κλεισμένοι για ώρες σε αίθουσα
Εισβολή στο Καπιτώλιο: Και τέταρτος βουλευτής ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό - Κομματική κόντρα μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων.
Ένα ακόμη μέλος του Κογκρέσου ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από την εισβολή υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο. Ο Αντριάνο Εσπαγιάτ είναι ο τέταρτος Αμερικανός βουλευτής που βρέθηκε θετικός στον ιό.
«Ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού μου και μπήκα σε καραντίνα στο σπίτι αφού διαγνώστηκα θετικός στην Covid-19», έγραψε στο Twitter ο Αντριάνο Εσπαγιάτ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θέμα έχει μετατραπεί σε κομματική κόντρα, με τους Δημοκρατικούς να κατηγορούν τους Ρεπουμπλικάνους ότι δεν φορούσαν μάσκες, ενώ, βρίσκονταν για ώρες αποκλεισμένοι σε κλειστές αίθουσες του κτιρίου του Καπιτωλίου για να αποφύγουν τον όχλο των επιτιθεμένων.
Ο 66χρονος Δημοκρατικός βουλευτής από την Νέα Υόρκη δήλωσε ότι έλαβε μια δεύτερη δόση εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού την περασμένη εβδομάδα, αλλά σημείωσε ότι οι εμβολιασμοί χρειάζονται χρόνο για να δράσουν. «Συνέχιζα να εξετάζομαι τακτικά, να φοράω τη μάσκα μου και να ακολουθώ τις συνιστώμενες οδηγίες», πρόσθεσε ο Εσπαγιάτ με tweet του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα «χαρακώματα» Ευρώπη και Τραμπ
Οι γαλλικές αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τον εντοπισμό τους.
Εκτάκτως στη Λάρνακα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Κώστας Φυτιρής
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών
Αν δεν υπάρξει λύση, οι δασμοί θα ανέρχονται στο 25% από την 1η Ιουνίου.
Ο Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο
Απαιτείται η επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών- μελών της Mercosur, Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.
Ο Τραμπ επιβάλει δασμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες - Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου
Η κατάθεση αποκαλύπτει σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας
Ο συριακός στρατός ζήτησε από τους αμάχους να απομακρυνθούν από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επαρχίας Ράκα
Μάλιστα,το βίντεο τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις
Στους προσκληθέντες και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι
Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Δανία και τη Γροιλανδία
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Η γυναίκα από την Αυστραλία νόμιζε ότι χαϊδεύει τον σκύλο της, αλλά έκανε λάθος
Πάνω από 3.000 οι νεκροί στο Ιράν
Η ανάλυση του Economist
Η Ευρώπη αναζητά την «κόκκινη γραμμή» απέναντι στον Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.