- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τουρκία: Η στιγμή που ο Φουάτ Οκτάι καταρρέει στο βήμα (βίντεο)
Πού αποδίδουν οι γιατροί το συμβάν
Ξαφνική αδιαθεσία για τον Φουάτ Οκτάι, τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας, την ώρα που έδινε ομιλία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.
Απρόσμενη εξέλιξη είχε η ομιλία του Φουάτ Οκτάι. Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα.
Ο Φουάτ Οκτάι παρακολουθούσε το Εθνικό Πρόγραμμα για την Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Προεδρικού Συγκροτήματος.
Ενώ μιλούσε, ξαφνικά χάνει τα λόγια του και με δυσκολία καταφέρνει να κρατηθεί όρθιος πριν σπεύδουν κοντά του για βοήθεια οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Ένας από αυτούς, μάλιστα, τον ρωτά αν αισθάνεται καλά, με τον Οκτάι να μην απαντά.
Τα φώτα σβήνουν και το συνέδριο διακόπτεται. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο δεν χρειάστηκε τελικά να μεταφέρει τον Τούρκο αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο. Ο Φουάτ Οκτάι μεταφέρθηκε στο ιατρείο του κτιρίου.
Σύμφωνα με τουε γιατρούς που τον εξέτασαν «είχε πέσει η αρτηριακή του πίεση ενώ η κατάστασή του ήταν καλή».
Ο Οκτάι, λίγη ώρα αργότερα ανέβηκε και πάλι στο βήμα. «Νομίζω ότι οφείλεται στην αϋπνία και την κόπωση, ήταν μια μικρή ενόχληση. Και πάλι, σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας» τόνισε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.