Κοσμος

Βοστόνη: Το χορευτικό υγειονομικών κατά την άφιξη των εμβολίων

Χόρεψαν το «Good as Hell» και έγιναν viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιατροί και νοσηλευτές χορεύουν κατά την άφιξη των εμβολίων
Γιατροί και νοσηλευτές χορεύουν κατά την άφιξη των εμβολίων © Boston Medical Center

Βοστόνη: Γιατροί και νοσηλευτές γιόρτασαν την άφιξη των εμβολίων με ένα χορευτικό που έγινε viral στα social media!

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό νοσοκομείου της Βοστόνης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την άφιξη των πρώτων δόσεων εμβολίου των Pfizer/ BioNTech και θέλησαν με έναν μοναδικό χορό, τον οποίο και μοιράστηκαν στο Tik Tok, να γιορτάσουν την έναρξη των εμβολιασμών.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Boston Medical Center, μοιράστηκε τη χαρά του για την παραλαβή των πρώτων δόσεων του εμβολίου, χορεύοντας το «Good as Hell» της Lizzo, και γρήγορα έγιναν viral στο tik tok.

Το νοσοκομείο ανάρτησε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, γράφοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ήμασταν το πρώτο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης που έλαβε το εμβόλιο Pfizer και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγείας μας αυτή την εβδομάδα». 

 

 

Την ίδια ώρα, και η διευθύντρια του νοσοκομείου μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter και έγραψε: «Γι’ αυτό ακριβώς αγαπώ τη δουλειά μου στο Boston Medical Center. Ομάδες ανθρώπων που δουλεύουν για την ασφαλή και δίκαιη μεταφορά των εμβολίων προς τους συναδέλφους τους που μάχονται στην πρώτη γραμμή, δέχονται τα επιφωνήματα χαράς των φίλων τους κατά την άφιξη των εμβολίων».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ