Κοσμος

Κορωνοϊός: Μπήκε σε καραντίνα η Μπριζίτ Μακρόν

Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προληπτικά σε καραντίνα τέθηκε η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου προέδρου, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19.

Για 7 ημέρες προληπτικά σε καραντίνα για κορωνοϊό μπαίνει η Μπριζίτ Μακρόν, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση. Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα.

«Η Μπριζίτ Μακρόν ήρθε σε επαφή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό σήμερα και παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας. Σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 7 ημέρες. Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα» ανέφερε από τη μεριά του στο BFMTV, άτομο από το περιβάλλον της συζύγου του Γάλλου προέδρου.

Ως εκ τούτου, η Μπριζίτ Μακρόν δεν αναμένεται να βρίσκεται στην τελετή μνήμης για τον εκπαιδευτικό που αποκεφαλίστηκε την Παρασκευή το βράδυ σε προάστιο του Παρισιού. Η ίδια πηγή αναφέρει στα γαλλικά ΜΜΕ, πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα πάρει τα απαιτούμενα μέτρα αποστασιοποίησης και από τα οικεία της πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ