- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάικ Πομπέο: Το «ευχαριστώ» του στα ελληνικά σε Κυριάκο Μητσοτάκη
«Μου έδειξε την πραγματική έννοια της ελληνικής φιλοξενίας» - Τι έφαγαν στο πατρικό του πρωθυπουργού στα Χανιά
Ο Μάικ Πομπέο λέει «ευχαριστώ» στα ελληνικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φιλοξενία στο πατρικό της οικογένειας στα Χανιά - Τι είχε το μενού.
Μήνυμα στο Twitter έγραψε ο Μάικ Πομπέο, με το οποίο λέει «ευχαριστώ» στα ελληνικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Μου έδειξε την πραγματική έννοια της ελληνικής φιλοξενίας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του στο Twitter o Μάικ Πομπέο που γευμάτισε στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά.
Το μήνυμα στο Twitter με το οποίο ο Μάικ Πομπέο λέει «ευχαριστώ» στα ελληνικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνοδεύεται από μια φωτογραφία. Η εικόνα αυτή είναι από τη φιλοξενία του Μάικ Πομπέο στο πατρικό του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας να χαμογελούν και να ετοιμάζονται να γευματίσουν.
«Ευχαριστώ», έγραψε στα ελληνικά ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο «τον Ελληνα πρωθυπουργό γιατί μου έδειξε την πραγματική έννοια της ελληνικής φιλοξενίας. Η σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας βασίζεται σε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ ανθρώπων, μια απόδειξη των κοινών αξιών των χωρών μας και της διαρκούς φιλίας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκλεκτά κρητικά εδέσματα γεύτηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο στο γεύμα εργασίας που είχαν στο πατρικό του πρωθυπουργού στα Χανιά.
Ειδικότερα, χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια, καλτσούνια κρητικά, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί είχε το τραπέζι που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Μάικ Πομπέο στο πατρικό της οικογένειας στα Χανιά. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με κέικ σοκολάτας και συνοδεύτηκε με τσικουδιά, λευκό και κόκκινο κρασί.
Δείτε το «ευχαριστώ» στα ελληνικά του Μάικ Πομπέο για τη φιλοξενία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και το γεύμα στο πατρικό της οικογένειας στα Χανιά:
Ο Μάικ Πομπέο πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια μετέβη στα Χανιά όπου μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφτηκαν τη στρατιωτική βάση της Σούδας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ βρίσκονται στο απόγειό τους.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το περιβάλλον του Τραμπ παραδέχονται τώρα ότι δεν χειρίστηκαν σωστά την απομάκρυνσή της
Τι απαντά ο Λευκός Οίκος
Το ενοίκιο αυξάνεται από 450 σε 1.200 ευρώ.
Η ανάρτηση του Τραμπ στο Truth Social
Τραγικός απολογισμός και τέσσερις αγνοούμενοι - Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα
Τι είχε αποκαλύψει ο αδελφός του συντρόφου της
Η απάντηση που προκάλεσε νέα ερωτήματα για την δικηγορική της επάρκεια
Η αντίδραση της 58χρονης γυναίκας όταν άρχισε να νιώθω μουδιασμένη τη γλώσσα της
Σφοδρή επίθεση και κατά των δημοσιογράφων
Συζητήσεις στις Βρυξέλλες για το δημοσιονομικό κενό του 2027 και τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια
Η κατάθεση για το περιστατικό του 1999
«Η ευθύνη μου είναι να ακούσω, να απαντήσω σε εύλογες ανησυχίες και να προχωρήσω την Αλβανία μπροστά»
Ο πόλεμος των drones και τα γεωπολιτικά παιχνίδια πάνω από το μέτωπο
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσπεράσει επίσης την Ιαπωνία
Γιατί το πρόσωπο αυτής της γυναίκας κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο ποντίφικας παρέμεινε στο χειρουργείο περίπου τρεις ώρες - Αφαίρεσαν τον κάτω λοβό του δεξιού πνεύμονα
Έρευνα για τα έργα και τις ημέρες της στην Αθήνα
Αν οι Βρετανοί θέλουν να κρατήσουν και να κάνουν κουμάντο στα κομμάτια του Παρθενώνα μπορούν να το κάνουν. Αλλά ας μην προσποιούνται ότι αυτό είναι κάποιο αναμφισβήτητο δικαίωμά τους
Εκατομμύρια Ινδονήσιοι ζουν αντιμέτωποι με πυκνό καπνό και ένα αποπνικτικό, πορτοκαλί νέφος που θυμίζει σκηνικό αποκάλυψης
Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει διακόψει την ανταλλαγή πληροφορίων με το Κίεβο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.