- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Συνέδριο Δημοκρατικών: Ενός λεπτού σιγή για τον Τζορτζ Φλόιντ
Tο Δημοκρατικό Κόμμα προσπαθεί να προβάλει τον αγώνα εναντίον του ρατσισμού
Ενός λεπτού σιγή για τον Τζορτζ Φλόιντ στο συνέδριο των Δημοκρατικών, μετά την παρέμβαση του αδελφού του, Φιλονίζ.
Καθώς το Δημοκρατικό Κόμμα προσπαθεί να προβάλει το μήνυμα του ενστερνισμού της ποικιλομορφίας των ΗΠΑ και του αγώνα εναντίον του ρατσισμού και των αδικιών και να πείσει πως αποτελεί μέρος του προγράμματός του, μέλη της οικογένειας του Τζορτζ Φλόιντ πρωτοστάτησαν στην τήρηση σιγής λίγη ώρα μετά την έναρξη του εθνικού συνεδρίου της παράταξης.
Ο θάνατος του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη στα τέλη Μαΐου, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του από λευκούς αστυνομικούς, πυροδότησε μαζικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, με το κίνημα Black Lives Matter να πρωτοστατεί, για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού.
Ο Φιλονίζ Φλόιντ, αδελφός του Τζορτζ Φλόιντ, προτίμησε στη σύντομη παρέμβασή του να κάνει προσκλητήριο νεκρών εξαιτίας ενεργειών αστυνομικής βαρβαρότητας.
Εξάλλου, στο συνέδριο οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να δώσουν έμφαση στο πλήγμα που δέχονται οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μια γυναίκα ο πατέρας της οποίας υπέκυψε στην COVID-19 κατηγόρησε χωρίς περιστροφές τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι με τον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση, χειροτέρεψε την κατάσταση.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο σχολίασε «μόνο ένας ισχυρός οργανισμός μπορεί να πολεμήσει τον ιό, και ο διχασμός της Αμερικής εξασθένισε το σώμα της. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν προκάλεσε τον διχασμό. Ο διχασμός δημιούργησε τον Τραμπ. Κι αυτός τον έκανε χειρότερο», έκρινε ο Κουόμο.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.