Κοσμος

Κορωνοϊός στη Γερμανία: Ξέφρενα πάρτι νέων σε τραμ και μετρό

Ο ένας δίπλα στον άλλο και χωρίς μάσκες - Οι απίστευτες εικόνες που μετέδωσαν γερμανικά ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέοι στη Γερμανία μετέτρεψαν σε... κλαμπ μετρό και τραμ - Επικράτησε το αδιαχώρητο
Νέοι στη Γερμανία μετέτρεψαν σε... κλαμπ μετρό και τραμ - Επικράτησε το αδιαχώρητο © YouTube

Νέοι στο Βερολίνο μετέτρεψαν σε κλαμπ μετρό και τραμ - Οι εικόνες με τα ξέφρενα πάρτι χωρίς αποστάσεις και μάσκα που συζητήθηκαν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με το παράνομο πάρτι χωρίς αποστάσεις και μάσκα σε συρμό του μετρό στο Βερολίνο.

Οι εικόνες από το Βερολίνο με τους νέους να έχουν γεμίσει ασφυκτικά τον συρμό και να ακούν δυνατά μουσική, χορεύοντας, προκάλεσαν πολλές συζητήσεις.

Από την έναρξη της πανδημίας κορωνοϊού στη Γερμανία έχουν καταγραφεί 219.229 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19. Οι νεκροί από κορωνοϊό στη Γερμανία έχουν φθάσει τους 9.267.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσαν γερμανικά ΜΜΕ από το παράνομο πάρτι σε συρμό του μετρό στο Βερολίνο, οι νέοι χορεύουν και τραγουδούν, αδιαφορώντας για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Στα social media κυκλοφόρησαν και εικόνες από ξέφρενα πάρτι πάνω σε αποβάθρες σταθμών, όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο και σχεδόν κανείς δεν φορούσε προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό. Ανάλογες εικόνες και σε συρμό του τραμ στη γερμανική πρωτεύουσα.

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών του Βερολίνου Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «δεν έχει λάβει αναφορές για τέτοια περιστατικά στο μετρό». Διευκρίνισε, πάντως, ότι «με τη βοήθεια των δικών μας βίντεο, είμαστε όμως σε θέση να προσδιορίσουμε εκ των υστέρων ότι μια ομάδα νέων μπήκε στον υπόγειο σταθμό Eberswalder Strasse νωρίς το Σάββατο το πρωί. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να προσδιοριστεί εάν είναι πράγματι οι ίδιοι νεαροί των αναρτημένων βίντεο».

Πάνω από 219.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Γερμανία
Πάνω από 219.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Γερμανία © athensvoice.gr/koronoios

«Η δυνατή μουσική και ο χορός πάνω στα καθίσματα των σταθμών, αν και δεν είναι νόμιμος, είναι φυσικά το μικρότερο πρόβλημα: Επί του παρόντος, όπως είναι γνωστό, είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε όλοι μάσκα η οποία να καλύπτει το στόμα και τη μύτη στα οχήματα και στους σταθμούς μας. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο 50 έως 500 ευρώ» ανέφερε ακόμη για τις εικόνες με τα παράνομα πάρτι σε συρμούς και αποβάθρες του τραμ και του μετρό στο Βερολίνο.

Corona Party in der U-Bahn / Jugendliche immer Verantwortungslos

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ