- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θα ανοίξει ο Πύργος του Άιφελ για τουρίστες με γερά… πνευμόνια
Ο κορωνοϊός «κλείνει» τους ανελκυστήρες, μόνο από τα σκαλοπάτια η ανάβαση
Γαλλία: Ανοίγει σύντομα ξανά ο Πύργος του Άιφελ, αλλά οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι καθώς η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο από τις σκάλες.
Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι προετοιμάζεται να δεχθεί και πάλι επισκέπτες μετά το lockdown που είχε επιβληθεί λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, όμως θα πρέπει να είναι γυμνασμένοι διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες.
Οι εργαζόμενοι στο τουριστικό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας, που υψώνεται στα 324 μέτρα, προετοιμάζονται για την επαναλειτουργία του στις 25 Ιουνίου, έπειτα από τρεις μήνες που παρέμεινε κλειστό, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι διαχειριστές του αξιοθέατου εκτιμούν ότι θα μπορέσουν να επαναφέρουν στο κανονικό τη λειτουργία του αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όμως προς το παρόν θα ισχύουν μια σειρά από μέτρα ασφαλείας.
Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να πηγαίνουν πάνω από τον δεύτερο όροφο και μέχρι τις αρχές Ιουλίου η πρόσβαση θα γίνεται μόνο από τις σκάλες. Οι ανελκυστήρες, με τον περιορισμένο χώρο τους, είναι επικίνδυνοι για τη μετάδοση της νόσου covid-19.
Επίσης στο κλιμακοστάσιο θα ισχύει ένα σύστημα μονής ροής, ενώ όλοι οι επισκέπτες άνω των 11 ετών θα πρέπει να φορούν μάσκα.
«Για να προσελκύσουμε επισκέπτες το πιο σημαντικό είναι να ληφθούν μέτρα ασφαλείας και για τον λόγο αυτό προωθούμε την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας», δήλωσε ο Πατρίκ Μπρανκό Ρουιβό διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας του Πύργου του Άιφελ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση
Μέχρι το 2030, ένας στους τέσσερις κατοίκους της αναμένεται να είναι άνω των 65 ετών
Το project εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περίπου 22.000 θέσεις εργασίας
Kανείς δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό
Το ζευγάρι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τις παράνομες αναρριχήσεις
Μήνυμα για κυρώσεις σε όσους συμμαχούν με την Τεχεράνη έστειλε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ
To μεσαιωνικό καθεστώς έχει επιβάλει αποκλεισμό από κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι το Ιράν είχε βάλει στο στόχαστρο έναν από τους γιους του
Στρατολογούνται μέσω social media και χτυπούν όπου βλέπουν μεγάλο κέρδος
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει σχέδιο για την ενίσχυση της οικονομικής πίεσης στην Τεχεράνη
Η συζήτηση με αφορμή το Final Fantasy
Τι ισχύει για τα ακουστικά και τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης
Προσφέρονται 10 εκατ. δολάρια για τον «βενιαμίν» της οικογένειας Τραμπ
Η λοίμωξη είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα θανατηφόρα
Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Γιος του φιλοσόφου Αντρέ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.