Κοσμος

H Beyoncé ζητάει δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ (video)

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Beyonce
Beyonce ©EPA/ETIENNE LAURENT

Η Beyonce ανέβασε ένα βίντεο στο οποία ζητά δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η Beyoncé, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ζήτησε από τα εκατομμύρια των θαυμαστών της να αναλάβουν δράση προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η 46χρονη τραγουδίστρια είναι μια από τους δεκάδες διάσημους από όλους τους χώρους του θεάματος, που χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα social media απαιτώντας δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολη.

«Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ. Δεν μπορούμε να κανονικοποιήσουμε αυτό τον πόνο», δηλώνει στο μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram η Μπιγιονσέ στο οποίο σημειώνει ότι δεν απευθύνεται μόνο σε μαύρους, αλλά σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χρώματος. 

«Αν είσαι λευκός, μαύρος, καφέ ή οτιδήποτε ενδιάμεσα, είμαι σίγουρη ότι αισθάνεσαι απελπισμένος με τον ρατσισμό που συνεχίζεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Όχι άλλοι παράλογοι σκοτωμοί ανθρώπων. Να μην αντιμετωπίζονται πια οι μαύροι ως λιγότερο άνθρωποι. Δεν μπορούμε πλέον να κοιτάζουμε από την άλλη. Ο Τζορτζ είναι όλη μας η οικογένεια και η ανθρωπότητα. Είναι η οικογένειά μας, γιατί είναι Αμερικανός», λέει η Μπιγιονσέ ακόμη και συνεχίζοντας υπογραμμίζει:

«Έχουν υπάρξει τόσες πολλές φορές που είδαμε αυτούς τους βίαιους σκοτωμούς και χωρίς συνέπειες. Ναι, κάποιος κατηγορήθηκε, αλλά απέχουμε πολύ από το να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Embedded rich media on Instagram

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ