Κοσμος

Πόλα Ριντ: Η δημοσιογράφος που στρίμωξε άγρια τον Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος πάντα χάνει την ψυχραιμία του με τις γυναίκες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Fake» αποκάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ τη δημοσιογράφο Πόλα Ριντ του CBS που του έθεσε τις απορίες του για τον κορωνοϊό και την αντιμετώπισή του από την ηγεσία των ΗΠΑ.

Η κρίση της πανδημίας, το δράμα των ΗΠΑ με τον κορωνοϊό έχει αναγκάσει τον επικεφαλής της αμερικανικής διακυβέρνησης Ντόναλντ Τραμπ να βρίσκεται κάθε μέρα απέναντι στους λιγότερο αγαπημένους του ανθρώπους στον κόσμο: τους δημοσιογράφους. Ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώνει τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και τους πολίτες για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και πρέπει να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Τη Δευτέρα ο κακός του δαίμονας ήταν η δημοσιογράφος του καναλιού CBS, Πόλα Ριντ, η οποία στρίμωξε για τα καλά τον πρόεδρο των ΗΠΑ που αντέδρασε αποκαλώντας την fake».

Η δημοσιογράφος ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αναλάβει την ευθύνη του και να εξηγήσει στον αμερικανικό λαό τι έκανε και τι μέτρα πήρε για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κρίσης με τον κορωνοϊό έναν ολόκληρο μήνα – τον Φεβρουάριο . Η Πόλα Ριντ ζήτησε να μάθει αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί πως πήρε τις σωστές αποφάσεις και Ο Τραμπ με υψωμένη την φωνή, άρχισε να απαντά σπασμωδικά ρίχνοντας ευθύνες στα κανάλια και τους Δημοκρατικούς, με την δημοσιογράφο να ξεκινά διάλογο μαζί του, και ο ένας να μιλά πάνω στον άλλον. «Τι κάνατε τον Φεβρουάριο, όταν η πανδημία κάλπαζε;». Ο Ντόναλντ Τραμπ ενοχλημένος απάντησε: «το καλύτερο δυνατό».

Η Πόλα Ριντ είχε τον τελευταίο λόγο: «Υπάρχουν χιλιάδες Αμερικανοί νεκροί σήμερα και δεν μας ενδιαφέρει αν ο Μπάιντεν σας ζήτησε ή όχι συγνώμη». Ο Ντόναλντ Τραμπ εμμένει ότι ήταν ο μόνος ηγέτης στον κόσμο που έκλεισε τον Ιανουάριο τα σύνορα της χώρας του. Αλλά ακόμα κανείς μας δεν γνωρίζει εάν έκανε κάτι για τον κορωνοϊό τον Φεβρουάριο. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ