Κοσμος

Καραντίνα για όσους έρχονται από εξωτερικό σε Ουχάν - Χονγκ Κονγκ

Για να μην ξαναζήσουν τα ίδια με τον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός
Κορωνοϊός © EPA / WU HONG

Καραντίνα 14 ημερών για όλους όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό σε Ουχάν και Χονγκ Κονγκ από σήμερα και από την Πέμπτη, αντίστοιχα, λόγω κορωνοϊού.

Ο δήμος της Ουχάν, της κινεζικής μεγαλούπολης 11 εκατομμυρίων κατοίκων όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο ο κορωνοϊός που έχει προκαλέσει παγκόσμια πανδημία, ανακοίνωσε ότι στο εξής, όλοι όσοι επιστρέφουν στην Ουχάν από το εξωτερικό θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες από σήμερα Τρίτη.

Πανομοιότυπο μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην αυτόνομη κινεζική περιοχή του Χονγκ Κονγκ, για να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε η επικεφαλής της κυβέρνησής του Κάρι Λαμ σήμερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τρεις ώρες ρεύμα, δέκα ώρες σκοτάδι»: Ο Έλληνας πρέσβης στην Ουκρανία μιλά για τον πιο δύσκολο χειμώνα του πολέμου
«Τρεις ώρες ρεύμα, δέκα ώρες σκοτάδι»: Ο Έλληνας πρέσβης στην Ουκρανία μιλά για τον πιο δύσκολο χειμώνα του πολέμου

Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY