- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ένας 69χρονος άνδρας είναι το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Αυστρία - Ενίσχυση των μέτρων ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Πρώτο θύμα στην Αυστρία εξαιτίας του νέου κορωνοϊού. Ένας 69χρονος άνδρας, ο οποίος έπασχε από χρόνια νόσο και είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι στην Ιταλία, έχασε την μάχη σήμερα, 12 Μαρτίου, σε νοσοκομείο της Βιέννης. Εν τω μεταξύ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα βρίσκονται σε έξαρση και έφθασαν στα 302. Για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, απαγορεύονται από σήμερα οι επισκέψεις ασθενών στα δημοτικά νοσοκομεία της Βιέννης.
Ο Αυστριακός υπουργός Υγείας Ρούντολφ 'Ανσομπερ επιβεβαίωσε το μεσημέρι την έντονη αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, αναφέροντας ότι, ενώ χθες το πρωί καταγράφονταν 202 κρούσματα, σήμερα, 12 Μαρτίου, ο αριθμός τους έχει ανέλθει στα 302.
Έπειτα από εντολή του υπουργού Εσωτερικών Καρλ Νέχαμερ, αναστέλλονται προληπτικά και μέχρι τα τέλη Απριλίου οι άδειες όλων των 25.000 αστυνομικών στην Αυστρία. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω μέτρα εάν δεν επιτευχθεί μία εκτόνωση στην αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με κοινή ψήφο AfD και CDU
Σοβαρή παραβίαση ιατρικών δεδομένων - Η ομάδα ShinyHunters απειλεί με διαρροή
Τα δεδομένα μέχρι σήμερα δεν δείχνουν αυξημένο κίνδυνο
Η απίθανη ιστορία του Σίνγκο
Έκκληση για προστασία της ανθρωπιάς απέναντι στην εξέλιξη των μηχανών
Το πανεπιστήμιο αλλάζει πορεία μετά τον θάνατό του
Η εβδομάδα που έδειξε μέχρι πού φτάνει η δύναμή του
Στο Μαλιμπού, άνοιξε καταβόθρα κοντά στο σπίτι του Νίκολας Κέιτζ
Η ένταση κορυφώθηκε μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να ανανεώσει τη θητεία του προέδρου
Η ηλικιωμένη γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 71 χρόνια
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητά να παρέμβει στη δικαστική προσφυγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Συγκινημένη η κόρη του Μαρίνα στην τελετή
Η κυβέρνηση Μελόνι εγκρίνει νέα μέτρα για την ένταξη και την ασφάλεια στα σχολεία
Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για άρση του αδιεξόδου στη Μέση Ανατολή
Η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η αυτονομία του ανθρώπου απέναντι στη θεοκρατική εξουσία
Η δύσκολη μετάβαση στο Γυμνάσιο
«Γύρνα πίσω στο Μαρόκο», του φώναζαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.