Κοσμος

«Νεκρή και η 13χρονη κόρη» του Κόμπι Μπράιαντ

Νεκρό ακόμα ένα παιδί, συμπαίκτρια της κόρης του θρύλου του NBA

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δραματικές οι εξελίξεις με τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ. Το TMZ αναφέρει ότι είναι νεκρή και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Η τραγωδία μεγαλώνει, αφού σύμφωνα με πηγές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται γνωστές οι ταυτότητες των πέντε νεκρών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Όπως ανέφερε ο έγκυρος ρεπόρτερ του ΝΒΑ, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, στο ελικόπτερο επέβαινε εκτός του Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα Μαρία Ονόρε. Το κορίτσι αγωνιζόταν στην ομάδα μπάσκετ της ακαδημίας Black Mamba (ιδιοκτησίας Κόμπε) και ήταν μαζί με μία επίσης νεαρή συμπαίκτριά της, τον πατέρα της, ενώ ο πέμπτος εκλιπών ήταν ο πιλότος.  

Νωρίτερα η ιστοσελίδα TMZ μετέδωσε ότι ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή στον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιαντ συμπεριλαμβάνεται και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Μάλιστα όπως αναφέρει το TMZ Sports το μοιραίο ελικόπτερο μετέφερε τον Μπράιαντ και την κόρη του στις εγκαταστάσεις της Mamba Academy, όπου η Τζιάνα είχε προπόνηση.

Η Mamba Sports Academy ήταν το δημιούργημα του Κόμπι την οποία εγκαινίασε το 2016 φτάνοντας να υποστηρίζει 50.000 θεατές.

Να σημειώσουμε ότι άλλα ΜΜΕ στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι στο μοιραίο ελικόπτερο βρίσκονταν και οι 4 κόρες του Μπράιαντ, ωστόσο αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.