Κοσμος

Αστροναύτης: Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας

Η Έλεν Σάρμαν ήταν η πρώτη Βρετανίδα που βρέθηκε στο Διάστημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστροναύτης Έλεν Σάρμαν
Αστροναύτης Έλεν Σάρμαν © David M. Benett/Dave Benett/ Getty Images /Ideal Image

Μια σπουδαία αστροναύτης της Βρετανίας πιστεύει: «Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι πιθανό να ζουν ανάμεσά μας στη γη».

«Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι πιθανό να ζουν ανάμεσά μας στη γη», δήλωσε η Έλεν Σάρμαν, η πρώτη αστροναύτης της Βρετανίας που συμμετείχε σε αποστολή στο σοβιετικό σταθμό Μιρ το 1991. Μιλώντας στον βρετανικό Observer η Έλεν Σάρμαν, εξήγησε: «Υπάρχουν δισεκατομμύρια αστέρια στο διάστημα και σίγουρα υπάρχουν όλων των ειδών ζωές».

Η Βρετανίδα, είπε επίσης, πως «μπορεί οι εξωγήινοι να μην είναι φτιαγμένοι από άνθρακα και άζωτο όπως ο άνθρωπος και για αυτό να μην τους βλέπουμε αλλά βρίσκονται ανάμεσά μας».

Η 56χρονη αστροναύτης, εργαζόταν ως χημικός πριν γίνει η πρώτη γυναίκα αστροναύτης της Βρετανίας.  Στη συνέντευξή της τόνισε επίσης, ότι πολλές φορές την αναφέρουν ως η πρώτη βρετανίδα γυναίκα αστροναύτης στο διάστημα παρά ως η πρώτη Βρετανίδα γενικώς. «Όταν ο Τιμ Πικ πήγε στο διάστημα, μερικοί άνθρωποι ξέχασαν τελείως για μένα. Το να πάει ένας άνδρας στο διάστημα θα ήταν το συνηθισμένο, οπότε χαίρομαι που διατάραξα την ισορροπία».

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, τρία βίντεο που διέρρευσαν και υποτίθεται έδειχναν UFO θεωρήθηκαν ως γνήσια από το αμερικανικό ναυτικό.  Τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από την Ακαδημία Τεχνών & Επιστημών, The Stars, τον Δεκέμβριο του 2017 και τον Μάρτιο του 2018 - παρουσίαζαν πολλά μυστήρια αντικείμενα που ταξίδευαν στον αέρα με μεγάλη ταχύτητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ