- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος
Eκκλήσεις στον Χάρι και τη Μέγκαν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα
Βγήκε από το νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος. Μέλη της Βασιλικής οικογένειας κάνουν εκκλήσεις στον Χάρι και τη Μέγκαν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα.
Βγήκε από το νοσοκομείο ο δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος και όπως έγινε γνωστό είναι καθ’ οδόν για να συναντήσει την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια και τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ.
Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο Εδουάρδος Ζ΄, του κεντρικού Λονδίνου, το πρωί της Παρασκευής , προκειμένου να του χορηγηθεί θεραπεία για κάποια «προϋπάρχουσα πάθηση». Όπως αναφέρει η Daily Mail πάλευε με μία μορφή γρίπης ενώ υπέφερε και από μία «άσχημη πτώση».
Στο μεταξύ, όπως τονίζει ο βρετανικό Τύπος πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας παρότρυναν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα.
Το ζευγάρι, που φέτος έστειλε σε ηλεκτρονική μορφή τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του με πρωταγωνιστή τον μικρό Άρτσι, δεν βρέθηκε ούτε στο χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασίλισσας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ , ενώ όπως φαίνεται δεν θα παραστούν ούτε στην παραδοσιακή οικογενειακή συγκέντρωση στο Σάντριγχαμ ανήμερα τα Χριστούγεννα.
Το ζευγάρι ταξίδεψε τον περασμένο μήνα στον Καναδά, πολλοί όμως ήταν εκείνοι από τη βασιλική οικογένεια που θεωρούν ότοι πρέπει να τερματίσουντην επίσκεψή τους, σύμφωνα με τη Sun. «Ακόμα και πριν αρρωστήσει ο δούκας, πολλοί απόρησαν γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν θα έχαναν πιθανόν τα τελευταία οικογενειακά Χριστούγεννα με τη βασίλισσα και τον Φίλιππο. Δικαιούνται απόλυτα ένα σωστό διάλειμμα και ιδιωτικότητα, αλλά είχαν έξι εβδομάδες διακοπών», τόνισε πηγή μιλώντας στη Sun και σημείωσε: «Υπάρχει μια αίσθηση ότι είναι απερίσκεπτοι και εγωιστές δεδομένης της προχωρημένης ηλικίας της Βασίλισσας και του Φιλίππου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.