- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Μαραντόνα κατάφερε πάλι να συζητηθεί, μιλώντας έτσι απλά για απαγωγή του από εξωγήινους.
Όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο, ο μύθος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές δηλώσεις και συμπεριφορές. Αυτή τη φορά βέβαια το πήγε ένα βήμα παραπέρα με τις δηλώσεις του για απαγωγή από εξωγήινους. Εκτός και αν βρήκε έναν πολύ καλό τρόπο να μας τρολάρει όλους.
Ούτε οι δημοσιογράφοι του Tyc Sports θα περίμεναν μια τέτοια απάντηση όταν τον ρώτησαν αν πιστεύει στα UFO. «Μια φορά, μετά από πάρα πολλά ποτά εξαφανίστηκα από το σπίτι για τρεις ημέρες. Γύρισα σπίτι και είπα ότι με είχαν πάρει UFO. Τους είπα «με πήραν, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα».
Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο Μαραντόντα παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές έπαιξε άυπνος στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι έκλαιγε μετά την ήττα της Αργεντινής με 4-0 από τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που ο μάγος της μπάλας επέλεξε να αυτοπαρουσιαστεί, αναφερόμενος στο περίφημο γκολ με το «χέρι του θεού». «Ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος που σκόραρε ενάντια στους Άγγλους που δολοφόνησαν τα παιδιά μας στον πόλεμο των Φώκλαντ».
Ο 59χρονος Μαραντόνα προχώρησε και σε πιο πιπεράτες δηλώσεις, αποκαλύπτοντας πότε έκανε για πρώτη φορά έρωτα. Ήταν μόλις 13 ετών. «Όλα έγιναν σε ένα υπόγειο με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Ήμουν πάνω της και διάβαζε εφημερίδα».
Ο Μαραντόνα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 1997 και πλέον εργάζεται ως προπονητής της Gimnasia de La Plata στη γενέτειρά του την Αργεντινή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.