Γυναίκα κινδυνεύει με φυλακή γιατί κυκλοφορούσε τόπλες στο σπίτι
Μπροστά στα παιδιά του συζύγου από άλλον γάμο
Αμερικανίδα κινδυνεύει με φυλάκιση γιατί κυκλοφορούσε γυμνόστηθη μπροστά στα παιδιά του συζύγου της στη Γιούτα των ΗΠΑ.
Γυναίκα από τη Γιούτα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να καταδικαστεί σε φυλάκιση επειδή κυκλοφορούσε γυμνόστηθη στο σπίτι της, μπροστά στα παιδιά του συζύγου της από άλλον γάμο.
Η Τίλι Μπιουκάναν, 27 ετών, μαστόρευε στο γκαράζ του σπιτιού της μαζί με τον σύζυγό της, στα προάστια του Σολτ Λέικ Σίτι. Όταν έπεσε γύψος στα ρούχα και των δύο, τα έβγαλαν και συνέχισαν τη δουλειά τους, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της Γιούτα σε επιστολή του προς τον δικηγόρο της γυναίκας, τον Ντέιβιντ Λέιν.
Εκείνη τη στιγμή μπήκαν μέσα τα παιδιά του συζύγου από άλλον γάμο, ηλικίας 9, 10 και 13 ετών και την είδαν γυμνόστηθη. Η γυναίκα τους εξήγησε ότι θεωρεί τον εαυτό της φεμινίστρια και, εφόσον ο πατέρας τους μπορεί να κυκλοφορεί γυμνός από τη μέση και πάνω δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην κάνει και εκείνη το ίδιο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Salt Lake Tribune η αστυνομία πληροφορήθηκε το επεισόδιο αυτό όταν η πρόνοια άρχισε έρευνες για τα παιδιά, σε μια υπόθεση που δεν είχε καμία σχέση με τη μητριά τους. Η μητέρα των παιδιών ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν, που το θεώρησε «ανησυχητικό».
Σε βάρος της Τίλι Μπιουκάναν απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες, για «άσεμνη συμπεριφορά ενώπιον παιδιών», οι οποίες επισύρουν ποινή φυλάκισης ενός έτους. Το όνομά της μπορεί να περιληφθεί για 10 χρόνια στο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών της Πολιτείας. Ο δικηγόρος της ζήτησε να μπει η υπόθεση στο αρχείο επειδή ο πολιτειακός νόμος είναι αντισυνταγματικός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Επιτροπή έχει διευκρινίσει πως το βραβείο δεν είναι μεταβιβάσιμο.
Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές της Γαλλίας
H ακτογραμμή έχει υποχωρήσει δραματικά
Όλοι τους φέρεται να παραδέχτηκαν, χωρίς αντιρρήσεις, όσα τους καταλογίζονται
«'Ολες οι επιλογές» παραμένουν στο τραπέζι της αμερικανικής πλευράς
Ο 24χρονος είχε αποφύγει να εμφανιστεί στο δικαστήριο για περίπου έναν χρόνο
Μέσω διπλωματίας επιχειρούν οι ΗΠΑ να σταματήσουν την καταστολή των διαδηλωτών
Αντιμέτωπος με 20ετή φυλάκιση για επίθεση στην κόρη του προπονητή του
Κοινή συνέντευξη Τύπου με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Όλα ξεκίνησαν όταν πρόφερε λανθασμένα το όνομα του πρωθυπουργού της Αλβανίας
Η Διεθνής Ομοσπονδία εκφράζει θλίψη και ζητά προστασία των εθελοντών εν μέσω γενικευμένων ταραχών
Λόγω των ρωσικών επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές
Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση του ματιού του, χαρακτηρίζοντάς το ως ακίνδυνο
Πρόκειται για το έκτο πλοίο που μπαίνει στο στόχαστρο του Τραμπ
O πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών
Σύμφωνα με επίσημη αναφορά των ελβετικών αρχών για την φονική φωτιά
Φόβοι για διατάραξη της ροής πετρελαίου μέσω του Στενού του Ομάν
Ένα αρκτικό έδαφος με πληθυσμό μόλις 57.000 κατοίκους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.