Κοσμος

Νέα Υόρκη: Ηθοποιός αρπάζει το κινητό θεατή την ώρα της παράστασης

Αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρωταγωνιστής μιούζικαλ στη Νέα Υόρκη άρπαξε το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια θεατή στις πρώτες θέσεις, συνεχίζοντας να τραγουδά και να χορεύει.

«Talk of the Town» έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα ένας ηθοποιός σε παράσταση μιούζικαλ στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Ο Τζόσουα Χένρι πρωταγωνιστεί στο «The Wrong Man». Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, την ώρα της θεατρικής παράστασης κατάφερε να πάρει ένα κινητό τηλέφωνο από το χέρι θεατή, συνεχίζοντας να τραγουδάει και «χωρίς να βγει εκτός του χαρακτήρα που υποδύεται».

Το Page Six, επικαλούμενο πηγή, αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο -βραβευμένος με Tony- ηθοποιός είδε κάποιον στην πρώτη σειρά να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του. Τον πλησίασε «και αφαίρεσε το κινητό από τα χέρια του, ενώ τραγουδούσε στη σκηνή, χωρίς να ξεφύγει από τον χαρακτήρα ή να κάνει φάλτσο, αποσπώντας έτσι το θερμό χειροκρότημα από το υπόλοιπο κοινό».

«Φαινόταν σαν να ήταν τέλεια χορογραφημένο... Είναι σαν την Patti LuPone (στο πιο αθλητικό στυλ)» ανέφερε ένας από τους θεατές, ενθυμούμενος κάτι αντίστοιχο που είχε συμβεί το 2015. Τότε, η Patti Lu Pone, Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια γνωστή για τους ρόλους της σε μιούζικαλ, είχε αρπάξει το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια θεατή κατά τη διάρκεια της παράστασης «Show for Days», βγαίνοντας στη συνέχεια εκτός σκηνής.

Ο Τζόσουα Χένρι, πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «The Wrong Man»/© Twitter

Το περιστατικό με την Patti Lu Pone το 2015...

Ο Τζόσουα Χένρι επέστρεψε το κινητό στον ιδιοκτήτη μετά το τέλος της παράστασης. Η παράσταση «The Wrong Man» σε σκηνοθεσία του -βραβευμένου με Tony για το μιούζικαλ Χάμιλτον- Τόμας Κάιλ διαδραματίζεται στο Ρίνο της Νεβάδα και ακολουθεί έναν άνθρωπο, ο οποίος συλλαμβάνεται για δολοφονία, καθώς βρέθηκε στο λάθος μέρος τον λάθος χρόνο.