- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στις φλόγες νοσοκομείο στο Παρίσι - Μία νεκρή
Στους 8 οι τραυματίες - Επί ποδός οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Τραγωδία στο Παρίσι με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε νοσοκομειακό συγκρότημα.
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν Γάλλοι πυροσβέστες στο Παρίσι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε πυρκαγιά λίγο πριν από τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης, τοπική ώρα, σε νοσοκομειακό συγκρότημα στα περίχωρα της γαλλικής πρωτεύουσας. Μία νεκρή και 8 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός για το συμβάν στο νοσοκομείο Henri Mondor.
«Η πυρκαγιά ξέσπασε στο κτίριο όπου διαμένει προσωπικό του νοσοκομείου και πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο χάρη στην παρέμβαση της πυροσβεστικής. Με λύπη ανακοινώνουμε ότι υπάρχει ένας νεκρός» δήλωσε ο Μαρτίν Χιρς επικεφαλής των δημόσιων νοσοκομείων του Παρισιού.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η φωτιά ξέσπασε σε 10ώροφο κτίριο που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομειακό συγκρότημα. Ξεκίνησε από διαμέρισμα, πήρε γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκε σε όλους τους ορόφους. Πυροσβέστης που μίλησε στο Parisien, υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, επεσήμανε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η πυρκαγιά να οφείλεται σε «οικιακό ατύχημα».
Μεταξύ των τραυματιών είναι και 4 πυροσβέστες, ενώ 12 άνθρωποι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο από τους διασώστες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο συνιδρυτής της Microsoft τάσσεται κατά της «αυτορρύθμισης»
Με κοινή ψήφο AfD και CDU
Σοβαρή παραβίαση ιατρικών δεδομένων - Η ομάδα ShinyHunters απειλεί με διαρροή
Τα δεδομένα μέχρι σήμερα δεν δείχνουν αυξημένο κίνδυνο
Η απίθανη ιστορία του Σίνγκο
Έκκληση για προστασία της ανθρωπιάς απέναντι στην εξέλιξη των μηχανών
Το πανεπιστήμιο αλλάζει πορεία μετά τον θάνατό του
Η εβδομάδα που έδειξε μέχρι πού φτάνει η δύναμή του
Στο Μαλιμπού, άνοιξε καταβόθρα κοντά στο σπίτι του Νίκολας Κέιτζ
Η ένταση κορυφώθηκε μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να ανανεώσει τη θητεία του προέδρου
Η ηλικιωμένη γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 71 χρόνια
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητά να παρέμβει στη δικαστική προσφυγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Συγκινημένη η κόρη του Μαρίνα στην τελετή
Η κυβέρνηση Μελόνι εγκρίνει νέα μέτρα για την ένταξη και την ασφάλεια στα σχολεία
Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για άρση του αδιεξόδου στη Μέση Ανατολή
Η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η αυτονομία του ανθρώπου απέναντι στη θεοκρατική εξουσία
Η δύσκολη μετάβαση στο Γυμνάσιο
«Γύρνα πίσω στο Μαρόκο», του φώναζαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.