- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά σε τζαμί στη Βρέστη της Γαλλίας. Αναφορές για δύο τραυματίες.
Συναγερμός στην πόλη Βρέστη της Γαλλίας καθώς υπάρχουν αναφορές για περιστατικό με πυροβολισμούς.
Οι πρώτες πληροφορίες από το France 3 κάνουν λόγο για δύο τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η ζωή τους δεν κινδυνεύει.
Σύμφωνα με πληροφορίες από γαλλικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά από το τζαμί. Ένας άνδρας βγήκε από αυτό και συνομίλησε με ένα άτομο όταν οι τόνοι ανέβηκαν. Ακολούθησαν πυροβολισμοί, και το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο.
Ο εισαγγελέας της Βρέστης Ζαν-Φιλίπ Ρεκάπ είπε ότι ο ένοπλος άνοιξε πυρ την ώρα που οι πιστοί έφευγαν από το τέμενος. Πρόσθεσε όμως ότι δεν είναι προς το παρόν σαφές αν η πράξη του είχε θρησκευτικά κίνητρα, αν επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή αν υποκινήθηκε για κάποιον άλλον λόγο.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα Ouest-France, ανέφεραν στον ιστότοπό τους ότι μεταξύ των δύο τραυματιών είναι και ο ιμάμης του τεμένους, Ρασίντ Ελ Ζαΐ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στα πόδια. Φαρμακοποιός που εργάζεται κοντά στο τζαμί τους έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη. Μία μάρτυρας εξετάζεται από τις αρχές.
Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, «ένας άνδρας που φορούσε κασκέτο ζήτησε να τραβήξει φωτογραφίες και μετά άρχισε να πυροβολεί.
Ο δράστης διέφυγε και καταζητείται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η 18χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Καραϊβική
Παραμένουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Η «ηρωική παρέμβαση» πολίτη που αφόπλισε και σκότωσε τον δράστη
Από την εγκαθίδρυση της κομμουνιστικής δικτατορίας και την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν πρέπει να έχει υπάρξει πρόεδρος που να βοηθάει τη Ρωσία τόσο πολύ.
Έκοψε τη διαφορά λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
Προβληματισμός για τα προβλήματα του Starshield
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές θέτουν πρωτίστως ζήτημα διαφθοράς
Η συμβολή των φετινών νικητών στη σύνδεση των ατομικών οικονομικών αποφάσεων με τη συνολική πορεία της οικονομίας
Έλεγε ότι ήταν «νεοναζί που φαντασιωνόταν μαζικές δολοφονίες»
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της, νιώθω απογοήτευση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νεκρός ο δράστης από πυρά κατοίκου που τον καταδίωξε
Τα σχόλια για την πρώτη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο
HARD NEWS: Η αμερικανική πίεση στην Ευρώπη μέσω της ματωμένης Ουκρανίας | Οι μόνιμες αλλαγές στο εμπόριο | Ο παγκόσμιος συναγερμός για την ΤΝ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Τα προηγούμενα σχόλια για τις γυναίκες στα γυμναστήρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.