Κοσμος

Σουηδία: Απεργία των πιλότων της SAS -Ακυρώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις

Επηρεάστηκαν πτήσεις που είχαν προγραμματίσει περίπου 170.000 ταξιδιώτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sas
Αεροπορική SAS © EPA/JOHAN NILSSON SWEDEN OUT

Συνεχίζεται η απεργία των πιλότων της αεροπορικής εταιρίας SAS, με την ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί για αύριο .

Η αεροπορική εταιρία SAS ακύρωσε εκατοντάδες πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αύριο, καθώς η απεργία των πιλότων της συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα, προκαλώντας προβλήματα στα σχέδια δεκάδων χιλιάδων επιβατών.

Οι πιλότοι της SAS απεργούν από χθες, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τους μισθούς τους, με συνέπεια να ακυρωθεί περίπου το 70% των προγραμματισμένων πτήσεων, επηρεάζοντας τις πτήσεις που είχαν προγραμματίσει περίπου 170.000 ταξιδιώτες για το Σαββατοκύριακο.

«Ζητούμε συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μας από τους πελάτες μας, που επηρεάζονται από την συνεχιζόμενη απεργία των πιλότων», ανέφερε μία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η SAS, σχετικά με τις πτήσεις που ακυρώνονται για το Σαββατοκύριακο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν: Η Νάζια Ματάνι, πρώην δημοσιογράφος και κοινωνική ακτιβίστρια, μιλά για την ενότητα και το σκοτάδι που απλώθηκε στο Ιράν
«Ο φόβος τελείωσε»: Ιρανή ακτιβίστρια μας μεταφέρει στους δρόμους της Τεχεράνης

Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY