- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Βιετνάμ απέλασε τον σωσία του Κιμ Γιονκ Ουν
O σωσίας του Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο, παραμένει στη χώρα
Ο Αυστραλός κωμικός- σωσίας του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ- Ουν δήλωσε σήμερα ότι οι αρχές του Βιετνάμ τον απελαύνουν από τη χώρα, περίπου 24 ώρες πριν την άφιξη του πραγματικού Κιμ για να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο σωσίας του Κιμ, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι Χάουαρντ Χ., εμφανίστηκε στο Ανόι την Παρασκευή μαζί με τον συνάδελφό του που μιμείται τον Τραμπ, προσελκύοντας την προσοχή του κόσμου.
Λίγη ώρα αργότερα περίπου δέκα αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σημείο την ώρα που τηλεοπτικό δίκτυο έπαιρνε συνέντευξη από τους δύο κωμικούς και τους ζήτησε να σταματήσουν τις εμφανίσεις τους νώ και οι δύο προσήχθησαν στην αρμόδια αστυνομική διεύθυνση.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί από το ξενοδοχείο του ο Χάουαρντ Χ., κάτοικος Χονγκ Κονγκ, κατήγγειλε ως ψευδή τη δικαιολογία που παρουσίασαν οι αρχές του Βιετνάμ για την απέλασή του, ότι δηλαδή δεν είχε έγκυρη βίζα.
«Ο πραγματικός λόγος είναι ότι γεννήθηκα έχοντας το ίδιο πρόσωπο με αυτό του Κιμ Γιονγκ- Ουν, αυτό είναι το πραγματικό έγκλημα», τόνισε προτού εισέλθει σε ένα όχημα συνοδευόμενος από τρεις ένστολους Βιετναμέζους.
Από το αεροδρόμιο ο Χάουαρντ Χ. επέκρινε τους Βορειοκορεάτες λέγοντας ότι «δεν έχουν χιούμορ», ενώ πρόσθεσε ότι «η σάτιρα είναι ένα ισχυρό όπλο».
Αντίθετα οι αρχές του Βιετνάμ επέτρεψαν στον σωσία του Ντόναλντ Τραμπ, που ονομάζεται Ράσελ Ουάιτ και κατάγεται από τον Καναδά, να παραμείνει στη χώρα χωρίς όμως να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ως ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Πιστεύω ότι ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ έχει αίσθηση του χιούμορ, διότι (ο Ράσελ) παραμένει εκεί (στο Βιετνάμ). Είτε αυτό, είτε δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριό του για τον Καναδά», σχολίασε ειρωνικά ο Χάουαρντ Χ.
Οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν ένα φιλί μπροστά στις κάμερες πριν την αναχώρηση του Χάουαρντ Χ. «Σε παρακαλώ, όχι ένας τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», είπε ο σωσίας του Κιμ στον συνεργάτη του.
Ο Χάουαρντ Χ. είχε αντιμετωπίσει προβλήματα και τον Ιούνιο όταν είχε εμφανιστεί στη Σιγκαπούρη πριν την πρώτη σύνοδο μεταξύ Κιμ και Τραμπ: τον είχαν κρατήσει στη διάρκεια του ελέγχου στο αεροδρόμιο και του είχαν ζητήσει να παραμείνει μακριά από το σημείο που θα διεξαγόταν η σύνοδος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σοβαρές ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα
Εξαπέλυσε πυραύλους και drones, στο στόχαστρο και δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ
Η περίπτωση του 17χρονου που συνελήφθη στην Ολλανδία
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.