- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δάσκαλος έβαλε τιμωρία μαύρο μαθητή και είπε «δείτε πόσο άσχημος είναι»
Σάλος στην Ιταλία - Πώς προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο δάσκαλος
Θύελλα ξέσπασε κατά Ιταλού δασκάλου, στην πόλη του Φολίνιο, ο οποίος έβαλε σε τιμωρία μαύρο μαθητή, με το πρόσωπο στραμμένο έξω από το παράθυρο και είπε μέσα στην τάξη στα υπόλοιπα παιδιά «δείτε πόσο άσχημος είναι».
Η απίστευτη αυτή ιστορία δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή της ιταλικής Αριστεράς Νικόλα Φρατοϊάννι, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στη βουλή της Ρώμης. Οι γονείς του μικρού, με τη στήριξη πολλών γονιών των συμμαθητών τους, αποτάθηκαν σε δικηγόρο για να προσφύγουν νομικά κατά του εκπαιδευτικού.
Ο δήμαρχος του Φολίνιο, παράλληλα, έκανε γνωστό ότι μίλησε με τη διευθύντρια του σχολείου και ότι «θα γίνουν όλοι οι επιβεβλημένοι έλεγχοι».
Ο συγκεκριμένος δάσκαλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι «πρόκειται για πείραμα κοινωνικού χαρακτήρα, όμοιο με άλλα που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο» και πως «στην πραγματικότητα ήθελε να δείξει στα παιδιά πόσο άδικη μπορεί να είναι η ρατσιστική συμπεριφορά». Μέχρι τώρα, βέβαια, ελάχιστοι, στην Ιταλία, έχουν πεισθεί για τις καλές του προθέσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Γιος του φιλοσόφου Αντρέ
Καθώς μαίνεται ο πόλεμος με τη Ρωσία
Και απειλεί τις αραβικές χώρες του Κόλπου
Οι Αρχές ερευνούν ανθρωποκτονίες κατά συρροή - Νεκρά βρέθηκαν και αρκετά κατοικίδια, κανείς δεν έχει συλληφθεί
Σύμφωνα με τον νόμο, οι αρχές αρνούνται τη χορήγηση βίζας σε μετανάστες, μόνο αν θεωρηθούν «δημόσιο βάρος»
Ο Ζακ Μορέτι προφυλακίστηκε ενώ είναι άγνωστο αν η Τζέσικα Μορέτι έχει πάρει εξιτήριο
Οι πρώτες ώρες αιχμαλωσίας του διαβόητου ναρκοβαρόνου
Κατά την ελεύθερη πτώση ο 31χρονος ανέπτυξε ταχύτητα που έφτασε τα 500 χλμ/ώρα
Ο γηραιότερος εν ενεργεία μονάρχης στην Ευρώπη πάσχει από αιμολυτική αναιμία
Οι άνεμοι σπρώχνουν τις φλόγες προς κατοικημένες περιοχές
Ο ιρανικός ενεργειακός τομέας έχει πληγεί σκληρά από την αρχή του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Σίγουρη η Ουάσιγκτον ότι ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
Μία καθημερινή σκηνή σε ένα ασυνήθιστο μέρος
Σαν έφηβος φαίνεται να συμπεριφέρεται τελευταία ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά
Τα πλήγματα αυτά έχουν ήδη προκαλέσει ζημιές που ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια
Βρισκόταν μαζί με ένα φίλο του
Προειδοποιεί για 300.000 νέους Ρώσους στρατιώτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.