- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Breunion Boys: Το συγκρότημα του τραγουδά «Βρετανία, γύρισε πίσω» (video)
To φιλοευρωπαϊκό συγκρότημα αγοριών που εκλιπαρεί τους Βρετανούς να «επιστρέψουν πίσω σε μας»
Καθώς απομένει ελάχιστος χρόνος πριν από το Brexit, ένα φιλοευρωπαϊκό συγκρότημα αγοριών έκανε το ντεμπούτο του με μια μπαλάντα, με την οποία απευθύνεται προς τους Βρετανούς πολίτες εκλιπαρώντας τους να «επιστρέψουν πίσω σε μας», διότι ο έρωτας δεν έχει τελειώσει.
Το πενταμελές συγκρότημα των «Breunion Boys», που ίδρυσε μια Ολλανδή καλλιτέχνιδα, κυκλοφόρησε το βίντεο από το πρώτο του σινγκλ, με τίτλο «Britain Come Back», στο Άμστερνταμ αυτήν την εβδομάδα.
Η δημιουργός Γιούλια Φέλντμαν εργαζόταν σε μια ταινία στη Νέα Υόρκη, όταν άκουσε ότι οι Βρετανοί ψήφισαν, σε ένα δημοψήφισμα, υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Έκλαψα, πραγματικά έκλαψα με την καρδιά μου. Ήταν τόσο αναπάντεχο και συγκλονιστικό που με έκανε να νιώσω ανήμπορη» περιέγραψε η ίδια σε μια συνέντευξη.
Αντλώντας έμπνευση από τη διάσημη βρετανική μπάντα αγοριών, τους «Take That», η Φέλντμαν πέρασε έναν χρόνο κάνοντας οντισιόν για τα μέλη του συγκροτήματος με βασικές προϋποθέσεις: να τραγουδούν, να χορεύουν και επίσης να πιστεύουν στη μόνιμη σχέση της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Φέλντμαν εξήγησε ότι το να φτιάξει ένα συγκρότημα ήταν για εκείνη «η τελική, απεγνωσμένη και απώτερη προσπάθειά της» να αποτρέψει το Brexit πριν από την 29η Μαρτίου, την επίσημη ημερομηνία αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ.
«Σκέφτηκα, τι άλλο θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα από την φωνή των Take That, ή μιας άλλης μπάντας αγοριών, όπως εκείνης, το καλύτερο πράγμα που μας έδωσε η Βρετανία, προκειμένου να τους πείσουμε να επιστρέψουν;».
Το αποτέλεσμα ήταν ένα συγκρότημα από πέντε αγόρια, ηλικίας 22-25 ετών, τρεις εκ των οποίων φοιτητές σε ολλανδικά πανεπιστήμια.
«Δεν το πιστεύω ότι έφθασε το τέλος.
Νιώθω ακόμη την αγάπη σου μέσα μου», τραγουδούν οι Breunion Boys.
«Βρετανία, είσαι Σπουδαία, αλλά μαζί είμαστε σπουδαιότεροι».
Οι Βρετανοί πρέπει να παραμείνουν στην ΕΕ διότι «αγαπιόμαστε», είπε ο Αλάγκπι, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος.
«Βρετανία, επίστρεψε σε εμάς.
Δεν είναι αργά να γυρίσεις.
Βρετανία, γύρισε πίσω, Βρετανία, γύρισε πίσω.
Υποσχόμαστε ότι μπορούμε να αλλάξουμε.
Μπορούμε να σε κάνουμε να αλλάξεις γνώμη;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.