Κοσμος

Φωτογραφήθηκε με τον νεκρό αρραβωνιαστικό της στο πλάι της (εικόνες)

Η Ντέμπι θα παντρευόταν τον Ράντι μέσα στον Νοέμβριο, αλλά εκείνος σκοτώθηκε σε σύγκρουση μοτοσικλετών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ντέμπι Γκέρλαχ, από την Αριζόνα των ΗΠΑ, επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Ράντι Ζίμερμαν, στις 11 Νοεμβρίου. Η ζωή, ωστόσο, ανέτρεψε τα σχέδιά τους με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο ο αρραβωνιαστικός της πέθανε σε σύγκρουση μοτοσικλετών.



Επιθυμώντας να κρατήσει ζωντανή την μνήμη του συντρόφου της, η Γκέρλαχ αποφάσισε να κάνει τη γαμήλια φωτογράφιση, ζητώντας από την φωτογράφο Κρίστι Φονσέκα να ενσωματώσει σε αυτές και τον αρραβωνιαστικό της. «Όταν μίλησα πρώτη φορά με την Ντέμπι, μου είπε την τραγική ιστορία της και με ρώτησε αν θα μπορούσα να εντάξω τον αρραβωνιαστικό της στις γαμήλιες φωτογραφίες» ανέφερε η φωτογράφος στο Yahoo Lifestyle.

«Αφού άκουσα την ιστορία της, απλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι πολύ ξεχωριστό γι’ αυτήν». Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε μια έρημο στο Τουσόν της Αριζόνα και η Γκέρλαχ φορά το νυφικό της με ένα μενταγιόν με μια φωτογραφία του ζευγαριού.

«Υποτίθεται πως θα ήταν η μεγάλη μέρα της. Υποτίθεται ότι θα ήταν η ημέρα που θα εξέφραζαν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον» πρόσθεσε η Κρίστι Φονσέκα. «Η Ντέμπι πόζαρε σαν να ήταν δίπλα της ο καλός της».

Ορισμένες από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες, δείχνουν τον Ζίμερμαν με το χέρι του να αγκαλιάζει την Γκέρλαχ, ενώ σε άλλες την φιλά στο μάγουλο ή κοιτάζει προς το μέρος της, με την νύφη να κρατά ένα κόκκινο μπουκέτο λουλουδιών.

Μια άλλη δείχνει τον Ζίμερμαν με την πλάτη γυρισμένη, να περπατά προς τον ήλιο ενώ η Γκέρλαντ τον αποχαιρετά. Υπάρχει ακόμη και μια φωτογραφία όπου η νύφη κρατά την τεφροδόχο με τις στάχτες του Ζίμερμαν.

Στις 11 Νοεμβρίου, η Γκέρλαχ δημοσίευσε τελικά τις φωτογραφίες στο Facebook και έγραψε ένα έντονα συναισθηματικό κείμενο για τον αρραβωνιαστικό της, εξηγώντας πώς ο κόσμος της είχε αλλάξει απροσδόκητα.

 

 

Από την στιγμή που η Γκέρλαχ μοιράστηκε τις φωτογραφίες πριν από δύο εβδομάδες, η ανάρτησή της έχει γίνει viral – κάτι που η νύφη ελπίζει πως θα κάνει τους άλλους να οδηγούν πιο προσεκτικά, να δίνουν προσοχή στους δρόμους και να αποτρέψει ίσως κάποιον άλλο τραγικό θάνατο μοτοσικλετιστή.