Κοσμος

Ο βασιλιάς του Μαρόκου κοιμήθηκε την ώρα που μιλούσε ο Μακρόν (video)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Παρίσι για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου - Δίπλα του καθόταν η Μελάνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Moroccan king power naps during Macron’s WWI centenary speech

Τον γύρο των social media έκαναν οι εικόνες με τον βασιλιά του Μαρόκου να έχει παραδοθεί στην... αγκαλιά του Μορφέα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν μπροστά στην Αψίδα του Θριάμβου.

Περισσότεροι από 70 ηγέτες από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στο Παρίσι.

Όπως φαίνεται και στο video που δημοσίευσε το RT, ο Μοχάμεντ ο ΣΤ' δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά, έγειρε το κεφάλι στο πλάι και κοιμήθηκε. Η έκκληση του Γάλλου προέδρου προς τους ηγέτες του κόσμου να απορρίψουν τον εθνικισμό (σ.σ. τον οποίο χαρακτήρισε «προδοσία του πατριωτισμού») δεν φαίνεται να συγκίνησε τον Μαροκινό βασιλιά.

Κι όλα αυτά υπό το οργισμένο βλέμμα του Ντόναλντ Τραμπ και ενώ δίπλα του ακριβώς βρισκόταν η εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ