Κοσμος

Ξέσπασε η μητέρα του Κ. Κατσίφα: «Να δικαιωθεί το παιδί μου» (video)

Μετά το μνημόσυνο στις Βουλιαράτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katsifas4.jpg
© facebook.com/kostas.katsifas.14

«Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας» έλεγε η Βασιλική Κατσίφα σπαράζοντας μετά το μνημόσυνο για τον θάνατο του Κωσνταντίνου Κατσίφα, που τελέστηκε σήμερα στις Βουλιαράτες.

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Έλληνα ομογενούς από τα πυρά των αλβανικών κομάντο, τα αναπάντητα ερωτήματα όλο κα πληθαίνουν με τη σορό του 35χρονου να μην έχει ακόμα παραδοθεί στους δικούς του.

«Να δικαιωθεί το παιδί μου» φώναξε η κα. Βασιλική Κατσίφα μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης στη μνήμη του γιου της καλώντας τις αρχές να συνεχίζουν την έρευνα για τον θάνατο του παιδιού της.

«Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας και θα γίνω μάνα σκληρή και θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τον λεβέντη μου, το παλικάρι μου» συνέχισε η κα. Κατσίφα ενώ απηύθυνε έκκληση στους δημοσιογράφους «να μας προστατεύσετε τα δικαιώματά μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Αγαπούσε το χωριό του και τη Βόρεια Ήπειρο» ήταν η τελευταία φράση της κυρίας Κατσίφα με τον πόνο και την οργή να ξεχειλίζει.

Τη ίδια ώρα οι αλβανικές αρχές δεν δίνουν καμία πληροφορία για το πότε θα παραδώσουν την σορό του 35χρονου, ενώ κατέθεσαν ήδη μήνυση εις βάρος του θανόντα.

Υπενθυμίζεται ότι παρά τις προσπάθειες της ελληνικής πλευρας, παρά τα διαβήματα στο αλβανικό ΥΠΕΞ, οι αξιωματούχοι της αλβανικής κυβέρνησης επιμένουν να ακολουθούν μία ιδιόρυθμη, κατά την ελληνική πλευρά, τακτική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας, είναι ότι δεν έχει καν συνταχθεί ακόμα πιστοποιητικό θανάτου.

Ξέσπασμα Βασιλικής Κατσίφα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ