- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
«Είναι σαν να έζησα πέντε μήνες στον Άρη, είμαι κουρασμένος, αλλά νιώθω καλά» δήλωσε ο ιταλός δημοσιογράφος Ντομένικο Κουίρικο μόλις προσγειώθηκε, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ιταλίας, στο αεροδρόμιο του Τσαμπίνο στη Ρώμη, μετά από πέντε μήνες ομηρίας στη Συρία.
Ο 62χρονος ιταλός δημοσιογράφος, απεσταλμένος της εφημερίδας του Τορίνο «Λα Στάμπα», κρατήθηκε όμηρος στη Συρία επί πέντε μήνες, άγνωστο ωστόσο παραμένει ακόμη αν είχε απαχθεί από κοινούς εγκληματίες ή από αντάρτες.
Την είδηση για την απελευθέρωσή του ανακοίνωσε στους συγγενείς του δημοσιογράφου ο ίδιος ο ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα. Εκτός από τον ιταλό πρωθυπουργό, την ικανοποίησή τους για την απελευθέρωση του δημοσιογράφου εξέφρασαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, η υπουργός εξωτερικών Έμμα Μπονίνο και ο διευθυντής της εφημερίδας του Τορίνο, Μάριο Καλαμπρέζι.
Ο Ντομένικο Κουίρικο πρόκειται να καταθέσει αύριο το πρωί στην ιταλική δικαιοσύνη σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της ομηρίας του.
Γ.Σ.