Κοσμος

Γυναίκα αυτοκτονεί μαζί με τα παιδιά της μετά τον «σκηνοθετημένο» θάνατο του συζύγου της

Μια ιστορία που έχει συγκλονίσει την Κίνα - Παραδόθηκε ο 34χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
blurredweibopic.jpg

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο άνδρας που σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να εξασφαλίσει τα χρήματα από ασφάλεια ζωής και με την πράξη του οδήγησε τη σύζυγό στην αυτοκτονία μαζί με τα παιδιά τους.

Ο 34χρονος Κινέζος θεωρήθηκε νεκρός όταν το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε ποτάμι παρόλο που η σορός του δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Το BBC αναφέρει ότι ο 34χρονος δεν είχε μιλήσει για το σχέδιό του στη σύζυγό του και για αυτό εκείνη ήταν σίγουρη πως ο άνδρας της είχε πεθάνει. Μέσα στην απόγνωσή της η γυναίκα πήρε τα παιδιά της αγκαλιά, πήδηξαν μαζί σε μια λίμνη και πνίγηκαν. Είχε αφήσει πίσω της ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για να προβεί στο απονενοημένο.  

Ο άνδρας, του οποίου το επίθετο σύμφωνα με την αστυνομία είναι He, παραδόθηκε στην αστυνομία της περιοχής Χιουνάν. Σύμφωνα με την αστυνομία σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασφαλιστική απάτη.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου ο κ. He αγόρασε ασφάλεια ζωής αξίας ενός εκατομμυρίου γουάν χωρίς να το γνωρίζει η σύζυγός του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Φωνής της Κίνας» η σύζυγος είχε οριστεί ως δικαιούχος του ασφαλιστικού συμβολαίου. Στις 19 Σεπτεμβρίου ο κ. He δανείστηκε ένα αυτοκίνητο για να σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε χρέη.  

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα στα κινέζικα social media. To hashtag #ManFakesDeathLeadingtoWifesDeath έχει εμφανιστεί περίπου 29 εκατ. φορές στο Weibo.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ