Κοσμος

Το στοιχειωμένο σπίτι της Google στο Τόκιο

«Το πιο χαριτωμένο στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου»

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
re180822_6138.jpg

Επειδή μάλλον δεν της αρκούσε η διείσδυσή της σε όλα τα άλλα είδη επιχειρήσεων, η Google αποφάσισε να δημιουργήσει ένα στοιχειωμένο σπίτι. Το εγχείρημα πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας ήδη από τις 25 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως και τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.

 

 

#googleおばけやしき #?

A post shared by yuhki (@yuhki_yk) on

 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο στοιχειωμένο σπίτι θα πρέπει απλά να ανοίξετε το κινητό σας, να βάλετε ως προεπιλεγμένη γλώσσα τα ιαπωνικά και να «στοιχειώσετε» τον Βοηθό Google. Συγκεκριμένα, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή και να γράψετε «Οκ Google, πήγαινε με σε ένα στοιχειωμένο σπίτι» (OK Google, Obakeyashiki ni Tsuretette). Με αυτόν τον τρόπο τη θέση του «βοηθού» θα πάρει ο «βοηθός φάντασμα», ο οποίος μπορεί να σας παρέχει εισιτήριο για το στοιχειωμένο σπίτι, έναν χάρτη, καθώς και πληροφορίες για το αν και πόση αναμονή υπάρχει.

 

 

Οι λεπτομέρειες που έχουν δοθεί από την εταιρία για το στοιχειωμένο σπίτι δεν είναι πολλές, αφού σύμφωνα με το SoraNews24 η εμφάνισή του θα αλλάζει από μέρα σε μέρα. Ωστόσο, ο «βοηθός φάντασμα» έχει δώσει ένα στοιχείο, καθώς έχει αναφερθεί σε αυτό ως «το πιο χαριτωμένο στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου». Επιπλέον, από αναρτήσεις χρηστών του Instagram, που το έχουν ήδη επισκεφτεί, έχουμε δει ότι εντός του χώρου κυριαρχεί το ροζ χρώμα, υπάρχουν χώροι που θυμίζουν χημεία, αλλά και πίστες της ντίσκο, ενώ συναντάμε και κρανία χαμογελαστών σκύλων, αναποδογυρισμένα κεφάλια ελαφιών σε παστέλ χρώματα και λούτρινα αρκουδάκια μέσα σε βάζα. Στο στοιχειωμένο σπίτι, όμως, όπως φαίνεται σερβίρονται και γλυκά, ανάμεσα τους pancakes, μακαρόν και παστάκια.

 

 

Από τους επισκέπτες έχει διαρρεύσει ότι όταν φτάνεις στο στοιχειωμένο σπίτι σού δίνεται μία αποστολή, κατά την οποία σου αποκτάς τον έλεγχο για τα φώτα, τη μουσική, μία τηλεόραση και μία κάμερα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ