Κοσμος

Νέα «βόμβα» από τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: «Η κόρη μου είναι τρομοκρατημένη» (εικόνες)

Δακρυσμένος δηλώνει ότι το παιδί του παλεύει με «παγωμένο χαμόγελο» την πίεση της βασιλικής οικογένειας

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ, ξαναχτυπά το Παλάτι. Σε νέα συνέντευξή του εμφανίζεται με δάκρυα στα μάτια και λέει ότι το παιδί του «είναι τρομοκρατημένο». «Νομίζω πως η κόρη μου είναι τρομοκρατημένη, το βλέπω στα μάτια της, στο πρόσωπό της, στο χαμόγελό της. Βλέπω χρόνια το χαμόγελό της, το γνωρίζω. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Αυτό δεν είναι καν χαμόγελο για τους θεατές, είναι χαμόγελο πόνου. Μπορεί να έχει κάποιες άσχημες ημέρες, δεν το ξέρω. Απλώς ανησυχώ. Νομίζω ότι πιέζεται πάρα πολύ», είπε ο 73χρονος στη βρετανική The Sun.

Ο Τόμας Μαρκλ έχασε τον γάμο της κόρης του μετά το σκάνδαλο με το στημένο θέμα με τους παπαράτσι.

Σύμφωνα με τον πατέρα της η δυστυχία της Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ακόμη και στο ντύσιμό της.  «Η Μέγκαν μοιάζει σαν να έχει βγει από παλιά ταινία. Γιατί το 2018 ντύνονται λες και είναι στο 1930; Γιατί πρέπει να καλύπτουν τα γόνατά τους;»  αναρωτιέται ο Τόμας Μαρκλ.

Ο 73χρονος Αμερικανός υποστηρίζει ότι η βασιλική οικογένεια ζει με ξεπερασμένους κανόνες που δεν βγάζουν κανένα νόημα.

EPA/ANDY RAIN

Και παρά το γεγονός ότι επιμένει πως δεν κατηγορεί τον Χάρι, επαναλαμβάνει ότι «είναι άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι»  και «λυπάμαι που δεν μπορούν να δείξουν τα συναισθήματά τους». Πρόσθεσε ότι η κόρη του είναι άνθρωπος που θέλει να ελέγχει τις καταστάσεις και ότι δεν θα της το «σφιχτό λουρί» της βάζει η οικογένεια του συζύγου της.

EPA/Brian Lawless

Τέλος, ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι έχει προειδοποιήσει τον πρίγκιπα Χάρι να μη διανοηθεί να σηκώσει χέρι και να χτυπήσει την Μέγκαν, ενώ ο ίδιος αισθάνεται πως χάνοντας τον γάμο έγινε μια «υποσημείωση στην ιστορία».