- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Απάντηση» των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερ
Με επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV
Με επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV απάντησαν οι Anonymous Greece στις συνεχόμενες επιθέσεις των Τούρκων χάκερ.
Στην ανάρτησή τους στον ιστότοπο medium.com οι Anonymous Greeece στέλνουν μήνυμα στην τουρκική κυβέρνηση, στους Τούρκους πολίτες και τους Τούρκους χάκερ ότι «ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει το Isis με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέμετα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες».
Οι Anonymous τοποθετούνται και στο θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών λέγοντας ότι «ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα όπως κάθε πολιτισμένη χώρα, τους το παραχώρησε. Κάθε χώρα το ίδιο θα έκανε».
Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σημειώνουν ότι «πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος και εσείς τους κρατάτε στη φυλακή για 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα, απλά έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος».
Οι Anonymous ανακοίνωσαν ότι χάκαραν 12.987 ρούτερ της Turk Telecom προκειμένου να κάνουν κυβερνοεπίθεση στην Τουρκία χρησιμοποιώντας τουρκικές IP. «Όλοι οι σέρβερ και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για κάθε επίθεση που θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε» προσθέτουν.
Η επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV (www.yirmidort.tv) ξεπέρασε τις 12 ώρες σε διάρκεια και για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους δημοσίευσαν και δύο γραφήματα.
«Και να ξέρετε και κάτι ακόμα. Οι εκλογές σας έρχονται. Και οι επιθέσεις θα γίνονται πιο ισχυρές» καταλήγουν στο κείμενό τους οι Anonymous.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υποχώρηση του ενδιαφέροντος και οι αποτυχημένες προσπάθειες επίλυσης
Στο στόχαστρο οι αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
Τα δεδομένα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής και της αμυντικής πολιτικής της Τουρκίας
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την εφαρμογή μέτρων ναυτικού αποκλεισμού κατά του Ιράν
Ξεκίνησε για τον Βόρειο Πόλο, όλα ανατράπηκαν, δεν το έβαλε κάτω, δε σταμάτησε και απλώς άλλαξε πορεία
Προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους να περιορίσουν τις εξωτερικές δραστηριότητες
Η ανατολική Ελλάδα στις περιοχές με τον μεγαλύτερο κίνδυνο, δηλώνουν Έλληνες ερευνητές
«Ήταν το τέλος του πολιτικού μου ταξιδιού», δήλωσε ο συγκινημένος
Η Βικτόρια Βιγιαρουέλ έκανε ειδική αναφορά στον πόλεμο των Φόκλαντ του 1982
Αντιδράσεις από την Καθολική Εκκλησία και μελών του ιατρικού κλάδου
«Μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν γνώμη», απαντάει ο υπουργός Εξωτερικών
Ο ηγέτης του Reform UK θέλει να κλείσει τα στόματα όσων τον κατηγορούν για διαφθορά
Αναμνήσεις από το διαμέρισμα της οδού Αρνάλδας στη Λευκωσία κι από τα γεγονότα που άλλαξαν την Κύπρο
Η μετοχή βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στο να πέσει κάτω από την τιμή των 135 δολαρίων της δημόσιας προσφοράς
Η «Συμμαχία των Προθύμων» ετοιμάζεται για ασκήσεις μαζί με το Κίεβο
Η Μητροπολιτική Αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο για απειλητική ανάρτηση κατά του ηγέτη του Reform UK
Η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται για καρκίνο πάει «πραγματικά καλά»
Eξακολουθεί να καταβάλλει σχεδόν 7,5 εκατ. δολάρια
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε στο Κίεβο νέα συμφωνία σύμπραξης
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας «ευχαριστεί» για την προσοχή που τράβηξε πάνω του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.