Η Κάρλα Τούρσιος, δημοσιογράφος που γνωστοποιήθηκε πως είχε εξαφανιστεί την Κυριακή, δολοφονήθηκε, γνωστοποίησε η La Prensa Grafica, εφημερίδα του ομίλου μέσων ενημέρωσης του Ελ Σαλβαδόρ για τον οποίο εργαζόταν η γυναίκα.
«Δολοφόνησαν τη δημοσιογράφο Κάρλα Τούρσιος», ανέφερε η εφημερίδα μέσω Twitter.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πτώμα της 33χρονης δημοσιογράφου βρέθηκε σε δρόμο στα περίχωρα του χωριού Σάντα Ρόσα Γουατσιπιλίν, 100 χλμ. βορειοανατολικά του Σαν Σαλβαδόρ.
Πηγή προσκείμενη στην εισαγγελία του Ελ Σαλβαδόρ ανέφερε ότι το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αλλά ελλείψει οποιουδήποτε στοιχείου για την ταυτότητά της, δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστεί αμέσως και διακομίστηκε σε νεκροτομείο.
Η δημοσιογράφος πιθανόν στραγγαλίστηκε. Τα αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν σε νεκροψία-νεκροτομή, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Την εξαφάνιση της δημοσιογράφου είχαν γνωστοποιήσει την Κυριακή η οικογένειά της και η εφημερίδα La Prensa Grafica.
Αστυνομικός που επικαλέστηκε η εφημερίδα ανέφερε πως «αναγνώρισε το πτώμα» της δημοσιογράφου ο σύζυγός της, ο Μάριο Ουέσο.
«Στέκουμε αλληλέγγυοι με την οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε η La Prensa Grafica, η οποία ανήρτησε στη ροή της στο Twitter φωτογραφία της γυναίκας.
Οι αρχές δεν έχουν κάνει προς το παρόν καμιά υπόθεση δημόσια όσον αφορά τον θάνατο της δημοσιογράφου, μητέρας ενός παιδιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Επιτροπή έχει διευκρινίσει πως το βραβείο δεν είναι μεταβιβάσιμο.
Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές της Γαλλίας
H ακτογραμμή έχει υποχωρήσει δραματικά
Όλοι τους φέρεται να παραδέχτηκαν, χωρίς αντιρρήσεις, όσα τους καταλογίζονται
«'Ολες οι επιλογές» παραμένουν στο τραπέζι της αμερικανικής πλευράς
Ο 24χρονος είχε αποφύγει να εμφανιστεί στο δικαστήριο για περίπου έναν χρόνο
Μέσω διπλωματίας επιχειρούν οι ΗΠΑ να σταματήσουν την καταστολή των διαδηλωτών
Αντιμέτωπος με 20ετή φυλάκιση για επίθεση στην κόρη του προπονητή του
Κοινή συνέντευξη Τύπου με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Όλα ξεκίνησαν όταν πρόφερε λανθασμένα το όνομα του πρωθυπουργού της Αλβανίας
Η Διεθνής Ομοσπονδία εκφράζει θλίψη και ζητά προστασία των εθελοντών εν μέσω γενικευμένων ταραχών
Λόγω των ρωσικών επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές
Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση του ματιού του, χαρακτηρίζοντάς το ως ακίνδυνο
Πρόκειται για το έκτο πλοίο που μπαίνει στο στόχαστρο του Τραμπ
O πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών
Σύμφωνα με επίσημη αναφορά των ελβετικών αρχών για την φονική φωτιά
Φόβοι για διατάραξη της ροής πετρελαίου μέσω του Στενού του Ομάν
Ένα αρκτικό έδαφος με πληθυσμό μόλις 57.000 κατοίκους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.