Κοσμος

Πτώση από τον 62ο όροφο - Κινέζος ακροβάτης κατέγραψε κατά λάθος το θάνατό του (video)

O Γου Γιονγκίνγκ έπεσε κάνοντας έλξεις από ουρανοξύστη πόλης Τσανγκσά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
weibo3.jpg
Weibo

Ένας από πιο γνωστούς ακροβάτες της Κίνας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 62ο όροφο ουρανοξύστη της πόλης  Τσανγκσά. Ο 26χρονος «rooftopper» Γου Γιονγκίνγκ πέθανε κατά τη διάρκεια ενός ριψοκίνδυνου ακροβατικού και μάλιστα κατά λάθος βιντεοσκόπησε τη θανατηφόρα πτώση του.

Ο Γου Γιονγκίνγκ έχει χιλιάδες φαν στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, όπου αναρτούσε βίντεο, στα οποία εμφανιζόταν να αναρριχείται σε ψηλά κτίρια χωρίς να χρησιμοποιεί εξοπλισμό προστασίας. Το «rooftopping» είναι ένα αρκετά δημοφιλές ακροβατικό τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Οι φαν είχαν αρχίσει να ανησυχούν από τον Νοέμβριο για τον 26χρονο, καθώς ξαφνικά σταμάτησαν οι αναρτήσεις του στα social media. Ο  θάνατός του επιβεβαιώθηκε ένα μήνα αργότερα, από τη σύντροφό του.


Στο τελευταίο βίντεο της ζωής του ο 26χρονος κάνει έλξεις από τον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη, όταν ξαφνικά αφήνει τα χέρια του και πέφτει στο κενό.

Στα βίντεο που αναρτούσε στο Weibo ο Γιονγκίνγκ προειδοποιούσε τους θεατές να μην μιμηθούν τα ριψοκίνδυνα ακροβατικά του. Ο 26χρονος γνώριζε από πολεμικές τέχνες και είχε λάβει μέρος στο παρελθόν σε ορισμένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Έγινε, όμως, διάσημος με τις αναρτήσεις στα social media και από αυτές κέρδιζε τα προς το ζην. 
<#text >
weibo_daredevil.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ