Κοσμος

Κάταγμα στο αριστερό πόδι για τη Νικόλ Μαλλιωτάκη, την Ελληνοαμερικανίδα υποψήφια δήμαρχο Νέας Υόρκης (εικόνες, video)

Τι ανέφερε για τον τραυματισμό της δύο εβδομάδες πριν από την κόντρα της με τον Μπιλ Ντε Μπλάσιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378328-780896.jpg

Κάταγμα στην αριστερή κνήμη υπέστη την Τρίτη η Νικόλ Μαλλιωτάκη, η Ελληνοαμερικανίδα υποψήφια (με τους Ρεπουμπλικάνους) δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ekirikas.com, το ατυχές περιστατικό δεν ήταν αρκετό για να ματαιώσει κάποια από τις προεκλογικές της συγκεντρώσεις. Με τη μεγάλη ημέρα των τοπικών εκλογών (7 Νοεμβρίου) να πλησιάζει, η Νικόλ Μαλλιωτάκη συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα για να επικρατήσει του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Μπιλ Ντε Μπλάσιο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αστειευτεί για τον τραυματισμό της στην κνήμη, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τη μάχη έως ότου καταφέρει «να φορέσει τα παπούτσια ανάποδα» στον πολιτικό της αντίπαλο, τον οποίο κατηγορεί ότι δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό για να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών στο «Μεγάλο Μήλο».

Μιλώντας στην εφημερίδα «New York Daily News» για τον τραυματισμό της, ανέφερε πως στην προσπάθειά της να μην πατήσει το αγαπημένο της σκυλάκι, τον Πίνατ (ο οποίος την ακολουθεί σε κάθε της βήμα μέσα στο σπίτι), σκόνταψε στο τραπέζι με αποτέλεσμα να υποστεί το κάταγμα.

«Είμαι σπάνια στο σπίτι. Έτσι, ενθουσιάζεται πολύ όταν με βλέπει και με ακολουθεί παντού» πρόσθεσε για το ένα από τα δύο σκυλιά τσιουάουα που έχει στο σπίτι της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ