- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι είδε ο Σέρβος πρωθυπουργός; (video)
Έξαλλος ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς αναρωτιέται ποιος του έκανε φάρσα και διέταξε τη διενέργεια έρευνας για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέτρεψαν την εμπλοκή του σε στημένη εκπομπή κρυφής κάμερας. «Θα αναζητηθούν ευθύνες για παράλειψη καθήκοντος που είχε ως αποτέλεσμα το διασυρμό ολόκληρης της Σερβίας και όχι μόνο του πρωθυπουργού», δήλωσε ο σύμβουλος για θέματα ασφάλειας του Σέρβου πρωθυπουργού, Ίβιτσα Τόντσεβ και διευκρίνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του για την αναμετάδοση του επίμαχου βίντεο.
Δείτε τι είδε ο πρωθυπουργός:
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, χωρίς να το γνωρίζει, συμμετείχε σε στημένη τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες σε διάσημα πρόσωπα. Έτσι κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο στούντιο καλωδιακού καναλιού διαπίστωσε ότι η τηλεπαρουσιάστρια που τον φιλοξενούσε δεν φορούσε εσώρουχο. Το βλέμμα του και την αντίδραση του προσώπου του την κατέγραφε συνεχώς σε κλειστό πλάνο μία κάμερα όπου διακρίνεται έκπληξη και αμηχανία.
Η φάρσα έγινε για λογαριασμό της εκπομπής «Αδύνατη αποστολή» και η μετάδοσή της είχε προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ από το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι «Pink». Το ανεξάρτητο συνδικάτο των δημοσιογράφων, NUNS καταδίκασε τη συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής και του τηλεοπτικού δικτύου «Pink» επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν το ρόλο των ΜΜΕ και παραβιάζουν βασικούς κανόνες τις δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Χωρίς τέλος τα πλήγματα του ρωσικού στρατού σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Πρώτη επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Πιονγκγιάνγκ μετά από επτά χρόνια
Άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.