- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νέο σκάνδαλο με εκβιασμούς και πληρωμένο σεξ στην Κίνα
Την καθαίρεση και ποινική δίωξη 10 αξιωματούχων στην επαρχία Τσονγκίνγκ αποφάσισε το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ύστερα από την αποκάλυψη σεξουαλικού σκανδάλου στο οποίο φέρονται εμπλεκόμενοι.
Την καθαίρεση και ποινική δίωξη 10 αξιωματούχων στην επαρχία Τσονγκίνγκ αποφάσισε το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ύστερα από την αποκάλυψη σεξουαλικού σκανδάλου στο οποίο φέρονται εμπλεκόμενοι.
Κινέζοι μεσίτες προσλάμβαναν πόρνες να κάνουν σεξ με τους αξιωματούχους αυτούς, οι οποίοι δεν γνώριζαν πως έπεφταν σε παγίδα, αφού ο χώρος όπου συνευρίσκονταν διέθετε κύκλωμα από κρυφές κάμερες. Κατόπιν, οι μεσίτες εκβίαζαν τους αξιωματούχους πως θα δημοσιοποιούσαν τα βίντεο των ερωτικών τους συναντήσεων και κατάφερναν να «προτιμώνται» στην ανάληψη μεγάλων και επικερδών συμφωνιών για κατασκευαστικά έργα.
Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι το πώς τα βίντεο αυτά περιήλθαν στην κατοχή των υψηλά ισταμένων του ΚΚΚ. Η υπόθεση ανακινήθηκε μέσω της δημοσιοποίησης με βίντεο στο διαδίκτυο, πριν δυο μήνες, του Λέι Ζενγκφού, επικεφαλής του κόμματος στην πόλη Τσονγκίνγκ, να κάνει σεξ με 18χρονη ερωμένη του. Σκηνές από το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκαν για πρώτη φορά στη ιστοσελίδα Sina Corp's Weibo, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Λέι εμφανίζεται όντως στο βίντεο.
Ο 54χρονος πολιτικός υποστήριξε ότι το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε το 2007, είναι κατασκευασμένο, αλλά πλέον ήταν αργά. Ο Λέι παύθηκε ύστερα από έρευνα του πειθαρχικού οργάνου του ΚΚΚ. Το βίντεο είχε αναρτήσει στον κινεζικό κυβερνοχώρο ο δημοσιογράφος Ζου Ρούιφενγκ, ο οποίος τόνισε πως έπεσε στα χέρια του από μια ερευνητική ομάδα της κινεζικής αστυνομίας.
Η Κίνα βρίθει σεξουαλικών σκανδάλων τον τελευταίο χρόνο: τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύτηκαν στο ίντερνετ φωτογραφίες σεξουαλικού οργίου στο οποίο συμμετείχαν ο Γουάνγκ Μινσένγκ, τοπικός γραμματέας του ΚΚΚ στην περιφέρεια Λουιγιάνγκ της επαρχίας Ανχούι με τον Γιανγκ Νταμπίν, νούμερο δύο του κόμματος στη περιοχή. Οι δύο άντρες πόζαραν γυμνοί μαζί με έναν άλλον άντρα, ονόματι Γουάνγκ Γιου και ακόμα δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μια είναι η σύζυγος του Μινσένγκ.
Ο τοπικός γραμματέας, που τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα, δήλωσε κατόπιν ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ κι ότι έχει πέσει θύμα πολιτικής πλεκτάνης. Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από πέντε χρόνια, όταν και το ζευγάρι παντρεύτηκε κι ήθελε να το γιορτάσει οργανώνοντας ομαδική σεξουαλική συνεύρεση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική κόντρα για το αν θα σταματήσει η αλλαγή των ρολογιών
Από τη Δευτέρα έχουν συλληφθεί περίπου 5.000 άνθρωποι
Χιλιάδες βίντεο με γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους
Από 100 ευρώ και πάνω η βόλτα
Σε τροχιά εξέγερσης τα σχολεία - ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Bρίσκεται πλέον στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης με φόντο την κληρονομιά
Οι Φιλελεύθεροι ζητούν στοιχεία για τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους ιδιοκτήτες της ομάδας
Συναγερμός μετά τον εντοπισμό ύποπτου μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη Λευκορωσία
Νοσηλεύεται στο Τενεσί - Παγώνουν οι εκτελέσεις και ξεκινά έρευνα
Πολιτικοί τριγμοί για την κυβέρνηση Σάντσεθ - Στους δρόμους οι ενοικιαστές
Απολύθηκε ένας από τους 7 κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό
Ο Ουκρανός πρόεδρος κατηγορεί τη Ρωσία ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις σε όλη τη χώρα
Τι σημαίνει για τις τιμές
Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί στις 18 Δεκεμβρίου
Ενόψει των εκλογών της 27ης Οκτωβρίου
Η Ένωση Ενοικιαστών δηλώνει ότι θα προχωρήσει κανονικά στις μαζικές κινητοποιήσεις του Σαββάτου
Η Σιμπέλ Σαβέλα επρόκειτο το βράδυ της Τρίτης να παραδώσει τη μικρή Βίβιαν στον πρώην σύζυγό της
Αξιωματούχος χαρακτήρισε τα τηλεοπτικά δίκτυα «επιδεικτικά και ανέντιμα»
Δακρυγόνα στο Στρασβούργο, πυροτεχνήματα κατά αστυνομικών στη Μασσαλία και πυρπολημένοι κάδοι στη Ρεν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.