Κοσμος

Η Μαντόνα «σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο» και μπαίνει στο στόχαστρο της CIA

H παθιασμένη ομιλία στην Ουάσινγκτον τη βάζει σε μπελάδες, σύμφωνα με αμφιλεγόμενο δημοσίευμα 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337849-702632.jpg
Theo Wargo/Getty Images

Έρευνες για τη Μαντόνα θα ξεκινήσει η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, ύστερα από τη συμμετοχή και την ομιλία της στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσινγκτον.

Σε μια παθιασμένη ομιλία, η Μαντόνα είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Τουλάχιστον, αυτό φέρεται να είπε εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit. Ωστόσο, η ίδια η Υπηρεσία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι φιλο-τραμπική και έχει αρκετές φορές μεταφέρει ψευδείς ειδήσεις. 

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία γνωρίζει τα σχόλια της Μαντόνα και θα ξεκινήσει έρευνες, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση ήταν η Σερ, η Αμέρικα Φερέρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Αλίσια Κιζ και η Έιμι Σούμερ.

Η Μαντόνα, που ήταν στη λίστα των ομιλητών, είπε ακόμα προς το πλήθος: «Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας». Και συνέχισε: «Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα. Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε» φώναξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ