Μεγάλο προβάδισμα της Χίλαρι Κλίντον σε νέα δημοσκόπηση
«Έχουμε μείνει πίσω» λέει η επικεφαλής της εκστρατείας του Τραμπ
Σε δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου ABC News και της εφημερίδας Washington Post, η Χίλαρι Κλίντον εμφανίσει προβάδισμα 12 μονάδων έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Στην πρόθεση ψήφου η υποψήφια των Δημοκρατικών συγκεντρώνει ποσοστό 50% έναντι 38% του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. Για την Κλίντον αυτό είναι το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί, από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, σε δημοσκόπηση των ABC News/Washington Post. Αντίστοιχα, το 38% είναι το χαμηλότερο ποσοστό που έχει συγκεντρώσει ο Τραμπ.
Μετά τη δεύτερη τηλεμαχία, στις 9 Οκτωβρίου, η Κλίντον διατηρούσε το προβάδισμά της αλλά με διαφορά μόνο τεσσάρων μονάδων.
Η τελευταία δημοσκόπηση των ABC News/Washington Post δείχνει επίσης το 69%) αποδοκιμάζει τον τρόπο με τον οποίο απάντησε ο Τραμπ στις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση. Το Σάββατο τις κατηγόρησε όλες ότι ψεύδονται και απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Η Κλίντον προηγείται τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Το 55% των γυναικών στηρίζει Κλίντον ενώ το 35% που στηρίζει τον Τραμπ. Στους άνδρες η Κλίντον προηγείται με ποσοστό 44% έναντι 41% του Τραμπ.
Το 60% καταδίκασε επίσης τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι οι εκλογές είναι νοθευμένες και το 65% τον επέκρινε, επειδή δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί το αποτέλεσμα αν χάσει.
Εν τω μεταξύ η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Κελιέν Κόνγουεϊ, δήλωσε στην εκπομπή του καναλιού NBC "Meet the Press" ότι «έχουμε μείνει πίσω». Η Κόνγουεϊ ανάφερε ότι η Κλίντον έχει «τρομερά πλεονεκτήματα», τα οποία περιλαμβάνουν τη μεγάλη χρηματοδότηση από τον ιδιωτικό τομέα, που της επιτρέπει να ξοδέψει εκατομμύρια για τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τόνισε όμως ότι η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ στόχευε στους αναποφάσιστους που δεν είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν την Κλίντον.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αυτοαποκαλούμενη «βρομερή αριστερά», η ant-woke και αντι-ελίτ
Η Κομισιόν καταγγέλλει παραβίαση του εμπορικού deal και εξετάζει αντίμετρα ύψους 93 δισ. ευρώ
Προσφυγικοί καταυλισμοί, σκληρές μαρτυρίες και ο άμεσος κίνδυνος του υποσιτισμού
Το κορίτσι περιφερόταν μόνο του ανάμεσα στα συντρίμμια
Με αναρτήσεις AI ο Τραμπ εμφανίζει τη Γροιλανδία και τον Καναδά ως αμερικανικά εδάφη
Οικογένειες δίνουν δείγμα DNA για να διαπιστωθεί αν οι άνθρωποί τους συγκαταλέγονται στους νεκρούς
Το μήνυμα που αποκάλυψε ο Αμερικανός πρόεδρος
Το έγγραφο που εστάλη στις χώρες που έλαβαν πρόσκληση να συμμετέχουν
Πώς περιγράφει το περιστατικό ο άνδρας - Παραμένει η οργή στην Πολιτεία
Η ισχυρή ηλιακή καταιγίδα ενδέχεται να φέρει βόρειο σέλας σε περιοχές που δεν εμφανίζεται συνήθως
Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας, γεννήσεις, θάνατοι
Οι σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις ΗΠΑ-Ευρώπης στο επίκεντρο
Τουλάχιστον 40 νεκροί - Στο μικροσκόπιο οι γραμμές των τρένων
Όσα είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δημοσιογράφους
Τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Ο Βιτρούβιος έζησε τον 1ο αιώνα π.Χ. και είναι διάσημος για το έργο του De architectura
Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια μετά τη φονική σύγκρουση τρένων
Κατηγορίες για σοβαρές παραβιάσεις ιδιωτικότητας εναντίον της Daily Mail
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.