Κοσμος

Βρετανία: Άνδρας με πρόσθετο πέος θα χάσει την παρθενιά του από ντομινατρίς υποψήφια βουλευτή

Δεν θα τον χρεώσει η 35χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316642-624667.jpg

Ο άνδρας του οποίου ξεριζώθηκε το πέος σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα, και ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εμφύτευση πέους, πρόκειται να χάσει την παρθενιά του από μία ντομινατρίς η οποία είχε θέσει στη Βρετανία υποψηφιότητα για το Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις εφημερίδες Independent και Daily Record.

Ο Mohammed Abad, από το Εδιμβούργο, ήταν έξι ετών το 1978, όταν τον πάτησε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να του κόψει το μόριο. Ωστόσο, μόλις το 2012, υποβλήθηκε στην επέμβαση εμφύτευσης που θα τον καθιστούσε πλήρως λειτουργικό. Το πρόσθετο όργανο έχει δύο σωληνάκια τα οποία φουσκώνουν όταν ο ίδιος πιέζει ένα κουμπί, τοποθετημένο στους όρχεις του.

«Περίμενα πολύ καιρό για αυτό. Θα είναι τέλεια αρχή για την καινούρια χρονιά. Το πέος μου είναι απόλυτα λειτουργικό τώρα, έτσι θέλω να προχωρήσω. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ μέχρι να γίνει επιτέλους» δήλωσε ο Abad στη Daily Record, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία μία μέρα να γίνει και πατέρας.

Ο Abad μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσει στο Λονδίνο την Charlotte Rose, διάσημη Βρετανή ντομινατρίς. Μάλιστα, η 35χρονη έχει βραβευτεί στη χώρα της και ως «Sex Worker of the Year» το 2013, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του Clacton.

Η ίδια δήλωσε πως παραιτήθηκε της αμοιβής της, η οποία αγγίζει τις 200 λίρες την ώρα, επειδή νιώθει τιμή που την επέλεξε ο Abad.

«Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που με επέλεξε για να χάσει την παρθενιά του. Κανονίζουμε να πάμε για φαγητό ώστε να γνωριστούμε και μετά να έχουμε δύο ώρες οι δυο μας. Δεν θα τον χρεώσω. Ελπίζω να βρει μια καλή κυρία για να τακτοποιηθεί».

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ