- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Απειλές Πούτιν προς Τουρκία: Θα το μετανιώσετε
Ετοιμάζει νέα αντίποινα και «δεν θα είναι μόνο οι ντομάτες»
Με απειλές κατά της Τουρκίας διάνθισε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, το ετήσιο του «Διάγγελμα στο Έθνος», ενώπιον των μελών των δύο σωμάτων του ρωσικού κοινοβουλίου.
«Δεν θα ξεχάσουμε αυτή τη συνεργασία με τους τρομοκράτες. Θεωρούσαμε πάντα και θεωρούμε την προδοσία ως την πλέον χαμερπή συμπεριφορά. Όσοι στην Τουρκία έκαναν όσα έκαναν, θα μας βρουν μπροστά τους για να τους τα υπενθυμίζουμε και θα μετανιώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.
«Φαίνεται ότι ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει την κλίκα που βρίσκεται στην εξουσία στην Τουρκία στερώντας της τη λογική», είπε, προκαλώντας τα γέλια του ακροατηρίου του και πρόσθεσε ότι δεν θα προσφύγει στην απειλή ανάληψης στρατιωτικής βίας κατά της Τουρκίας στην κρίση αυτή ενώ δεσμεύθηκε για νέα μέτρα αντιποίνων κατά της Αγκυρας, η οποία βρίσκεται ήδη υπό το κράτος εμπάργκο στα προϊόντα διατροφής και κυρώσεων κατά των ρωσικών επιχειρήσεων και του τουριστικού τομέα.
«Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχοντας διαπράξει αυτό το φοβερό έγκλημα, τη δολοφονία των ανθρώπων μας, θα γλιτώσει με κάποια μέτρα για τις ντομάτες του ή κάποιους περιορισμούς σε κατασκευαστικά έργα ή άλλους τομείς, πλανάται οικτρά», δήλωσε οργισμένα. Επίσης διαχώρισε την τουρκική ηγεσία από τον «καλό, εργατικό και ταλαντούχο» τουρκικό λαό και καταγγέλλοντας την τουρκική πολιτική τάξη που «τα παίρνει», κάνοντας πλάτες για εμπόριο καυσίμων του Ισλαμικού Κράτους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.