Κοσμος

Κύριε, βρήκα ένα ποντίκι στη σαλάτα μου

…ανατριχιαστικοί επισκέπτες που δε θα θέλαμε να έχουμε βρει στο φαγητό μας

114980-643438.jpg
Ελίζα Συναδινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26455-60770.jpg

Δεν είναι αρχαίο σχέδιο σε σπηλιά, είναι ποντικούλης εγκλωβισμένος σε καρβέλι ψωμί στην περιοχή του Ballymoney το 2007. Ο κατασκευαστής πλήρωσε 1.000 λίρες συν τα υπόλοιπα έξοδα. (Κεντρική φωτό)


image

Εξαιρετικό γλυκάκι με κρέμα, καραμέλα και topping από μυρμηγκάκια. Αγγλία. Η κοπέλα που το άνοιξε αγνοείται- ακόμη τρέχει και τραβάει τα μαλλιά της.


 image

Ο Θείος Ben δε μας τα λέει καλά: Ένα πραγματικά έτοιμο γεύμα, αφού σε αυτή τη συσκευασία με το Basmati Express (από αυτά που είναι μαγειρεμένα από πριν) που άνοιξε η κακομοίρα Lorraine Hughes από το Birmingham, ο κατασκευαστής είχε προνοήσει και για το συνοδευτικό του ρυζιού,-ένα πεθαμένο ποντίκι.


image

Εσείς πώς τρώτε το αυγό σας; Η Heather Manzie πάντως παραλίγο να φάει το δικό της σοκολατένιο αυγό με γέμιση μυρμηγκιών, τα οποία είχαν φτιάξει αποικία μέσα στην κρέμα-γέμιση. Εγώ θα το προτιμήσω τηγανιτό και ant-free, πλιζ.


image

Αυτή τη φορά, το γκρι ποντίκι που βρέθηκε σε συσκευασία ψωμιού, ήταν άψητο. Για αυτό, οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι αυτό συνέβη αφού το καρβέλι απομακρύνθηκε από το φούρνο. Εσείς πως το θέλετε το ποντίκι στο ψωμί σας, ωμό ή καλοψημένο; (Ισραήλ).


image

7.000 λίρες ήταν το αντίτιμο που κλήθηκε να καταβάλλει ένας φούρνος στο Bristol, αφού στο ψωμί που πούλησε βρέθηκαν δυο νεκρά ποντικάκια μωρά, καθώς και τρίχες.


image

Ένα μικρό βατραχάκι κατάφερε και τρύπωσε σε μια σφραγισμένη σακούλα με σαλατικά. Ε, πράσινο αυτό, πράσινα τα μαρούλια, ποιος να το καταλάβει..Ισραήλ, 2005.


image

Εντάξει, αυτός ο βάτραχος είναι πολύ εντυπωσιακότερος από τον πρώτο. Αρχικά είναι μεγαλύτερος. Κατά δεύτερον, το χρωματάκι του κάνει εξαιρετική αντίθεση με την υπόλοιπη σαλάτα. Πες το αυτό βέβαια στην 26χρονη από το Shoreditch που όταν άνοιξε τη συσκευασία με το σπανάκι από το Tesco, δεν παρατήρησε το βάτραχο και τον ανακάτεψε κανονικά με τα υπόλοιπα σαλατικά της.


image

Όταν ο Stephen Forse από το Oxfordshire αγόραζε ένα ψωμάκι online από το Tesco, δεν υπολόγιζε τον μικρό intruder. Μα καλά, κι αυτός, ολόκληρο θέμα το έκανε για ένα τόσο δα ποντικάκι. Οι υπόλοιπες φέτες, τουλάχιστον, πρέπει να τρώγονταν. Ιανουάριος 2009.


image

Ένας Μίκι Μάους, που βρέθηκε μέσα σε κονσέρβα με φασόλια από το Sainsbury στο Λονδίνο. Ήταν μαγειρεμένος, τουλάχιστον.


Πηγή: Guardian 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ