- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τουλάχιστον 46 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διπλή βομβιστική επίθεση, με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, στην πόλη Χομς της κεντρικής Συρίας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH). Δεκάδες είναι οι τραυματίες σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ στην πλειονότητά τους τα θύματα ήταν άμαχοι πολίτες.
Ο διοικητής της επαρχίας της Χομς Ταλάλ Μπαράζι ανακοίνωσε από την πλευρά του πως ο απολογισμός ανέρχεται σε 17 νεκρούς και 29 τραυματίες. Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε εικόνες που εμφανίζουν ένα πυκνό σύννεφο σκόνης από το σημείο της επίθεσης, που σημειώθηκε στο προάστιο Αλ Ζάχρα. Στις ίδιες εικόνες, εμφανίζονται πυροσβέστες να τρέχουν στα ερείπια, ενώ άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας και πολίτες πάσχιζαν να απεγκλωβίσουν ένα άτομο από κατεστραμμένο αυτοκίνητο.
Η πόλη Χομς ελέγχεται από τις κυβερνητικές δυνάμεις και συχνά γίνεται στόχος βομβιστικών επιθέσεων. Τον περασμένο μήνα σε παρόμοια επίθεση, την ευθύνη της οποίας είχαν αναλάβει οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, είχαν χάσει τη ζωή τους πάνω από 20 άνθρωποι.