- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ella Lloyd: Ένα ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Μιλά αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ και στέλνει το δικό της μήνυμα στα κορίτσια που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό
Ella Lloyd: Ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η οδηγός από την Ουαλία μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΠΑΠ.
Στη μόλις δεύτερη χρονιά της ως οδηγός αγωνιστικών μονοθέσιων, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα της Μεγάλης Βρετανίας.
Η εξέλιξή της υπήρξε ραγδαία, αφού, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία σε καρτ, ξεκίνησε να αγωνίζεται στο Ginetta Juniors και έφτασε σήμερα να φορά τα χρώματα της McLaren Racing, έχοντας επιλεχθεί ως οδηγός της McLaren F1 Academy, ενώ αγωνίζεται και στο Βρετανικό Πρωτάθλημα F4 με τη JHR Developments.
Ο λόγος για τη 19χρονη Ella Lloyd, ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Στο πλαίσιο του McLaren Racing Live event που διοργάνωσε η McLaren Racing, σε συνεργασία με την Allwyn, μητρική του ΟΠΑΠ και Official Partner της McLaren F1 Team και της Formula 1, η Ella Lloyd μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΠΑΠ.
Η οδηγός από την Ουαλία αποκάλυψε ποιον αθλητή της Formula 1 θαυμάζει περισσότερο καθώς και τις σκέψεις της λίγο πριν σβήσουν τα φώτα στην αγωνιστική πίστα, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα προς κάθε κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει πρωταθλήτρια.
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρέθηκαν στο McLaren Racing Live event, στην Trafalgar Square του Λονδίνου στις 2 και 3 Ιουλίου, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο γκαράζ της McLaren F1 Team, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε προσομοιωτές αλλά και να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά μονοθέσια της ομάδας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.