Αθλητισμος

Τάκης Οικονομόπουλος: Το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τάκης Οικονομόπουλος
Ο Τάκης Οικονομόπουλος © EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟ

Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12:30 η κηδεία του Τάκη Οικονομόπουλου - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός από τις 10 το πρωί 

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού και το ελληνικό ποδόσφαιρο, θρηνούν απ’ το βράδυ της Δευτέρας την απώλεια ενός ακόμη σπουδαίου παλαίμαχου, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Τάκης Οικονομόπουλος, εννέα μέρες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της 1ης Φεβρουαρίου.

Όπως γνωστοποιήθηκε από τον Παναθηναϊκό, η κηδεία του Τάκη Οικονομόπουλου, του μεγαλύτερου τερματοφύλακα στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα γίνει την Πέμπτη στις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

Από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος ήταν ο τερματοφύλακας της χρυσής ομάδας του Παναθηναϊκού που έφτασε μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ στις 2 Ιουνίου 1971 με αντίπαλο τον θρυλικό Άγιαξ.

Πριν λίγες ημέρες ο Τάκης Οικονομόπουλος είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο. Λίγες μέρες μετά έφυγε από τη ζωή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθλητισμός είναι για όλους και η Kaizen Gaming με το Betano το κάνουν πράξη
Ο Αθλητισμός είναι για όλους και η Kaizen Gaming με το Betano το κάνουν πράξη

Η βιωματική δράση της Kaizen Gaming και της AccessibALL στο Kaizen Campus ανέδειξε πώς η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να κάνουν την εμπειρία του γηπέδου πραγματικά προσβάσιμη σε όλους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY