- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°


Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Βεζένκοβ
Δίχως τον Σάσα Βεζένκοβ θα πορευθεί ο Ολυμπιακός για περίπου δύο εβδομάδες.
Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή (17/11) αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν «ρωγμώδες κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα μεγάλου δαχτύλου αριστερού ποδός», όπως ανέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του στον αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ (21/11), για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, όπως και σε αυτόν με την Παρτίζαν (28/11) στο Βελιγράδι για την 12η αγωνιστική. Η επιστροφή του -εκτός απροόπτου- υπολογίζεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει μέσο όρο σε 10 αγώνες στην εφετινή Euroleague 18,5 πόντους (64% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο, 89% στις βολές), 5,9 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ, 3,7 κερδισμένα φάουλ και 22,9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28 λεπτά συμμετοχής.
Στην Greek Basketball League και σε επτά αγώνες έχει 19,6 πόντους (91% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο, 86% στις βολές), 5 ριμπάουντ και 27,3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 23 λεπτά συμμετοχής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή της στο Instagram.
Απόψε τις 22:00 η αναμέτρηση
Τι είπε για το σκηνικό με τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον μετά το τέλος του Game 5
Πώς ξέφυγε η κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα
Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ο Αντετοκούνμπο
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση
Πότε είναι ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων
Αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο πριν καν συμπληρώσει 18 χρόνια ζωής
«O προπονητής από την πρώτη μέρα μου μίλησε και είπε κάποια πράγματα που μόλις τα άκουσα λέω τι λέει τώρα αυτός;»
Ο Έλληνας τενίστας έπαθε «μπλακ-άουτ» στους τελευταίους πόντους των δύο σετ
H Ελληνίδα τενίστρια είδε το ταξίδι της στο Madrid Open να ολοκληρώνεται στον γύρο των «16»
Στην Τουρκία οι «πράσινοι» για το Game 3
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23 στο Ταλίν της Εσθονίας
Οι Πειραιώτες θέλουν μία νίκη για να περάσουν στο F4 της Ευρωλίγκας
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.