Αθλητισμος

Αζάρ: «Δεν θέλω να μοιάζω στην Πέππα το γουρουνάκι»

Τι είπε ο Βέλγος για τα κιλά που έχει πάρει μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αζάρ: «Δεν θέλω να μοιάζω στην Πέππα το γουρουνάκι»
Αζάρ: «Δεν θέλω να μοιάζω στην Πέππα το γουρουνάκι» © EPA

Εντέν Αζάρ: Τι είπε ο Βέλγος για τα κιλά που έχει πάρει μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Για όλους και για όλα μίλησε ο Εντέν Αζάρ στη «Standard Sport», ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 32 του χρόνια τον Οκτώβριο του 2023.

Πλέον, ο Βέλγος αστέρας απολαμβάνει την προσωπική του ζωή αλλά δεν λείπει και από διοργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπως ο φιλικός αγώνας «Soccer Aid» που διοργανώνει η UNICEF στις 9 Ιουνίου στο Stamford Bridge με τη συμμετοχή θρύλων του ποδοσφαίρου όπως οι Ρομπέρτο Κάρλος, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Κακά αλλά και αθλητές όπως ο Γουσέιν Μπόλτ.

Αναφερόμενος απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών απάντησε:

«Καλή ερώτηση. Το σκέφτηκα και αποφάσισα να μην παίξω άλλο».

Σχετικά με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον τρόπο που εξελίχθηκε αυτή τόνισε πως «ήταν το όνειρό μου, ακόμα κι αν η ιστορία δεν ήταν τόσο καλή με τους τραυματισμούς και αυτά. Κοιτάζω πίσω και μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες μου με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με κάνει περήφανο».

Αζάρ: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο»

Όπως είπε σε σχετική ερώτηση, «απολαμβάνω πολύ τον χρόνο μου τώρα» αν και δεν έκρυψε πως «μου λείπει λίγο το ποδόσφαιρο, ειδικά να είμαι με τα αγόρια στα αποδυτήρια... Τώρα όμως μπορώ να κάνω ό,τι θέλω».

Αναφορικά με την δριμεία κριτική για τη φυσική του κατάσταση είπε πως «δεν θέλω να μοιάζω με την Πέππα το γουρουνάκι. Παίζω τένις, τρέχω λίγο, παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και μένω ενεργός» και πρόσθεσε σχετικά με το «Soccer Aid»:

«Είναι απλώς ένας φιλικός αγώνας, αλλά όταν παίζεις ποδόσφαιρο θέλεις να κερδίζεις. Είδα την ομάδα σήμερα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με μερικούς από τους πρώην παίκτες μου και καλούς φίλους, οπότε ας διασκεδάσουμε, ας βάλουμε γκολ και ας κάνουμε τους οπαδούς χαρούμενους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ